Så nemt tilslutter du en trådløs Bluetooth-mus til Mac

Vi viser dig her, hvordan du tilslutter en trådløs mus til din Mac.

Hvis du gerne vil undgå at skulle slås med en ekstra ledning på skrivebordet, kan det være vejen frem at bruge en trådløs mus sammen med din Mac. Men hvordan er det lige, at du får den tilsluttet?

Slå Bluetooth til på din Mac

For at kunne tilslutte og aktivere din nye trådløse mus, skal du vide hvordan du slår Bluetooth til på din Mac.
For at slå Bluetooth til på en Mac skal du gøre følgende:
 1. Åbn Apple-menuen øverst til venstre på skærmen 
 2. Vælge Systemindstillinger 
 3. Klik på Bluetooth og sørg for, at knappen Tænd Bluetooth er markeret
Som alternativ kan du også vælge at slå Bluetooth til fra Bluetooth-menuen i menulinjen øverst på skærmen. Når din Bluetooth er slået til, er du klar til at tilslutte din trådløse mus.

Sådan tilsluttes en trådløs mus til din Mac

Vil du gerne bruge en trådløs mus sammen med din Mac, kræver det, at du få de to enheder forbundet. For de skal snakke sammen, før du kan få glæde af det trådløse samarbejde. Du kan følge disse få trin:
 1. For at tilslutte en trådløs mus til din Mac skal du først tænde for musen
 2. Herefter skal du sørge for, at Bluetooth er slået til på din Mac
 3. Hvis musen er fra Apple, kan du følge guiden herunder.
 4. Er din nye trådløse mus ikke fra Apple, skal du enten sætte den trådløse modtager i USB-porten på din Mac eller bruge Logitech Unifying-softwaren til at tilslutte musen til din computer
Når musen er tilsluttet, kan du indstille den til brug med din Mac.

Tilslut din Apple mus

For at komme i gang med at bruge din Apple mus, skal du sørge for, at den er konfigureret, så den kan snakke sammen med din computer. 

Det kan du nemt gøre, ved at følge disse trin:
 1. Tilslut musen til computeren via USB-porten
 2. Konfigurer musen
 3. Når musen er konfigureret, kan du begynde at bruge den
Du kan også finde mere generel hjælp til at komme i gang med din mus på Apples supportside

Hvordan tilslutter jeg min Apple mus til min computer?

For at tilslutte din Apple mus til din computer, skal du tilslutte musen til computeren via USB-porten. Hvis du har en trådløs Apple mus, skal du slutte den til din computer ved hjælp af et Lightning til USB-kabel. Når musen er tilsluttet, skal du konfigurere den. Det er også ved at tilslutte din Apple mus til din computer, at du oplader denne. Så er musen ved at løbe tør for batteri, så er det frem med kablet.

Hvordan konfigurerer man en Apple mus på en Mac-computer?

For at konfigurere din Apple-mus på en Mac-computer, skal du først tilslutte musen til computeren via USB-porten. Når musen er tilsluttet, kan du konfigurere den. Du kan konfigurere musen ved at gå til Systemindstillinger på din Mac og klikke på Mus. Her kan du justere hastigheden på markøren, aktivere og deaktivere funktioner som "naturlig rulning" og "tastaturgenveje". Du kan også indstille musens følsomhed og retning. Hvis du har en trådløs Apple-mus, skal du slutte den til din computer ved hjælp af et Lightning til USB-kabel. Lige så snart musen er konfigureret, kan du begynde at bruge den.

Hvis den trådløse mus ikke virker på din Mac

Hvis du oplever problemer med at din trådløse mus ikke reagere som den skal sammen med din Mac, kan du starte med at tjekke, om musen er løbet tør for batteri. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det være et tegn på, at der er problemer med Bluetooth-tilkoblingen. Du kan prøve følgende løsninger: 
 1. Kontroller, at Bluetooth er slået til på din Mac og på den enhed, du forsøger at tilslutte
 2. Prøv at genstarte både din Mac og den Bluetooth-enhed, du forsøger at tilslutte
 3. Hvis du har problemer med at tilslutte et trådløst Apple-tilbehør, kan du prøve at slutte enheden til din Mac ved hjælp af en Lightning-til-USB-kabel
 4. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at nulstille Bluetooth-modulet på din Mac ved at følge disse trin: Gå til "Systemindstillinger" > "Bluetooth", klik på "X" ved siden af enheden, du vil nulstille, og klik på "Glem enhed". Genstart din Mac og prøv at tilslutte enheden igen
Nyere Ældre