Disclaimer

DISCLAIMER FOR MAC365

Hvis du har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål om vores ansvarsfraskrivelse, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden. 

Ansvarsfraskrivelse for Mac365.dk

Al information på hjemmesiden offentliggøres i god tro og kun til generel information. Mac365.dk giver ingen garantier for fuldstændigheden, pålideligheden og nøjagtigheden af ​​disse oplysninger. Enhver handling, du træffer på baggrund af de oplysninger, du finder på denne hjemmeside, er på din egen risiko. Mac365.dk hæfter ikke for tab og / eller skader i forbindelse med brugen af ​​vores hjemmeside.

Fra vores hjemmeside kan du besøge andre websteder ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne websteder. Mens vi stræber efter kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af ​​disse websteder. Disse links til andre websteder antyder ikke en anbefaling for alt det indhold, der findes på disse websteder. Webstedejere og indhold kan ændre sig uden varsel og kan forekomme, før vi har mulighed for at fjerne et link, der er dårligt eller upassende.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have forskellige fortrolighedspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Sørg for at kontrollere fortrolighedspolitikkerne for disse websteder samt deres "Servicevilkår", inden du deltager i en aktivitet på webstedet eller uploader nogen oplysninger. 

Affiliate links

Denne hjemmeside kan bruge sponsorerede affiliate links, og når der er tale om affiliate links, modtager vi en lille kommission, hvis du køber noget på siden, som vi linker til.

Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside giver du hermed samtykke til vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dens vilkår.

Opdatering

Hvis vi opdaterer, ændrer eller foretager ændringer i indholdet i denne Discalimer dokument, vil disse ændringer blive lagt frem her.

Denne Disclaimer er generet med Disclaimergenerator.