Deling af iCloud-fotos med en Android-mobil

 

Har du behov for at dele et foto med en anden person, som har en Android-mobil, så kan det gøres ved ganske få tryk på din iPhone.

Skal du kun dele et enkelt billede med en ven, veninde eller helt tredie person, så kan det klares hurtigt og enkelt med diverse messaging-apps, der findes både til iOS og Android.

Har du derimod behov for at dele et helt fotoalbum i iCloud med en person med en Android-mobil, så er messaging-apps ikke løsningen da det typisk ikke er muligt, for kompliceret eller tager for lang tid.

Vi viser dig her, hvordan du kan dele et helt fotoalbum i iCloud med en person, der har en Android-mobil, ved kun at bruge en link.

Deling af iCloud-fotos med Android-brugere ved hjælp af din iPhone

Det er muligt at dele dit iCloud-album med Android-enheder ved oprette et link og sende det til hvem du vil. Alle med dette link vil så kunne kunne se indholdet i det fælles iCloud-album, som du har delt med dem via det fremsendte link.

For at dele et iCloud-fotoalbum fra din iPhone med en Android-enhed, skal du følge disse trin:
 1. Start med at åbne appen Fotos på din iPhone.
 2. Tryk på fanen Album nederst på skærmen.
 3. Tryk på Se alle.
 4. Tryk længe på det album du vil dele.
 5. Tryk på Del billeder.
 6. Vælg Kopier iCloud-link.
 7. Del dit link med de pågældende Android-enheder.

Sådan stopper du deling af iCloud-fotos med Android-brugere

Det kan være der kun var tale om en midlertidig deling, eller du måske bare ikke har lyst til at dele dit iCloud-album med den pågældende person mere. Er dette tilfældet, så har du mulighed for at tilbagekalde det delte link ved at følge disse trin, som stopper deling af det pågældende iCloud-link:
 1. I Fotos på iCloud.com klikker du på iCloud-links i indholdsoversigten.
 2. Klik på den fotosamling, du ikke vil dele mere.
 3. Klik på Vælg Stop deling.
 4. Klik derefter på Stop deling.
iCloud fotodeling er altså en supernem måde at dele dine fotoalbums med dine venner med en Android-mobil fremfor at skulle bøvle med en tredieparts messaging-app, der i den sidste ende alligevel nok ikke gør jobbet godt nok .

Nyere Ældre