Microsoft tilbyder forskellige Office-pakker til Mac

 

Microsoft tilbyder et bredt udvalg af Office-pakker til private, virksomheder og studerende, inklusive gratis versioner, engangskøb og abonnementer.

Microsoft Office er ubestridt den mest populære kontorpakke i verden og er også yderst udbredt på Mac, hvor mange brugere har installeret det populære tekstbehandlingsprogram og regneark.

Office til Mac findes i et hav af versioner til Mac, og giver dig her et samlet overblik over de forskellige Microsoft Office-pakker, du kan vælge imellem som Mac-bruger.

Gratis Microsoft Office-pakker til Mac 

Vi starter ud med at kigge på de gratis Microsoft Office-pakketilbud til Mac, der findes i forskellige udgaver.

Brug Word, Excel og PowerPoint gratis på internettet

Microsoft tilbyder en gratis light-version af Office-pakken til alle med en internetforbindelse, som indeholder Word, Excel og PowerPoint. Der er altså tale om en skrabet udgave af Office. der byder på de mest basale funktioner online. Glem alt om at arbejde i Publisher og lave databaser i Access, her får du det mest bassale fra Office-pakken . men så kan du til gengæld glæde dig over, at det er gratis.


Office 365 for Education gratis til studerende og undervisere

Studerende og undervisere har mulighed for at få Office 365 for Education gratis, hvilket omfatter Word, Excel, PowerPoint, OneNote, og nu også Microsoft Teams, samt ekstra undervisningsværktøjer til brug i klassen. Studerende og lærere fra godkendte uddannelsesinstitutioner kan altså registrere sig til Office 365 Education uden omkostninger, selvom pakken ikke inkluderer Access og Publisher værktøjerne.


Betalte Microsoft Office-pakker til Mac

Microsoft Office-pakken til Mac findes i to betalte udgaver som et engangsløb i form af Microsoft Office 2021 og som en abonnementstjeneste i form af Microsoft 365.

Microsoft Office som et engangskøb

Microsoft Office-pakken 2021 til Mac købes for et engangsbeløb og giver adgang til de grundlæggende Office-programmer. Microsoft Office 2021 indeholder opdaterede versioner af Word, Excel, PowerPoint og Outlook, samt Publisher og Access. Der findes forskellige udgaver af Office 2021 som Home & Student og Business, hvor udgaverne til private og studerende er de billigste i indkøb.


Microsoft Office-pakken som et abonnement

Microsoft 365 er den online version af Microsoft Office-pakken til Mac, hvor man i modsætning til Office 2021 ikke køber pakken som et engangskøb, men betaler via et abonnement. Der er forskellige versioner af Microsoft Office 365, inklusive Family, som tillader flere brugere, og Personal, som er for en enkelt bruger. For erhvervslivet findes Microsoft 365 i Business- og Enterprise-udgaverne.

Nyere Ældre