Har du en iPhone bør du omgående lave denne ændring

For ejere af en iPhone tilbyder en enkel ændring i indstillingerne et ekstra beskyttelseslag mod uønsket adgang i tilfælde af tyveri.

iPhone er en dyr eftertragtet mobiltelefon, hvilket gør den til et yndet mål for mobiltyve, hvorfor det er vigtigt, at du som iPhone-ejer, gør alt for at sikre dig og gøre mobiltyvenes arbejdsvilkår, så vanskelige som muligt.

En simpel deaktivering af Kontrolcentret på låseskærmen på din iPhone, gør straks din iPhone langt sikrere ved at tilføje et ekstra lag af beskyttelse mod uønsket adgang i tilfælde af tyveri.

Kontrolcentret giver mobiltyvene let spil

Kontrolcenteret på iPhone er anerkendt for sin lette adgang til mange praktiske funktioner. Brugere kan nemt slå flytilstand, ikke forstyr-tilstand og trådløse forbindelser til eller fra, hvilket gør hverdagsbrugen mere komfortabel.

Men i hænderne på en iPhone-tyv kan de samme funktioner blive værktøjer til at undgå sporing, fordi de kan afbryde enhedens signal, hvilket forhindrer, at den bliver fundet og mobiltyven fanget - og din iPhone vil sandsynligvis være tabt.

Ved at deaktivere adgang til Kontrolcenteret fra låseskærmen, forhindres tyve i at afbryde enhedens forbindelser, hvilket gør det sværere at spore.

Foruden Kontrolcenteret kan man også deaktivere adgangen til Wallet og USB-tilbehør, hvilket kan være vigtige sikkerhedselementer afhængigt af personlige præferencer.

Sådan deaktiveres adgang til Kontrolcenteret fra låseskærmen på iPhone

For at deaktivere adgangen til Kontrolcenter fra låseskærmen, skal du følge disse trin:
  1. Åbn Indstillinger.
  2. Tryk på Face ID og kode.
  3. Indtast adgangskoden til din iPhone.
  4. Naviger ned til Tillad adgang, når enheden er låst.
  5. Find punktet Kontrolcenter på listen og deaktiver funktionen ved at køre den grønne skyder til venstre.
Ved at deaktivere denne funktion forhindres det, at nogen kan ændre din enheds indstillinger direkte fra låseskærmen, hvilket inkluderer vigtige funktioner som flytilstand og internetforbindelser.

Under "Tillad adgang, når enheden er låst" kan du også deaktivere adgangen til Wallet og Tilbehør, når din iPhone er låst, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, hvis du har behov for det.
Nyere Ældre