Sådan skjuler du en app på din iPhone eller IPad

 

Se, hvordan du kan gøre det sværere at finde en app på og uden for din startskærm.

Der kan være flere årsager til, at du ikke ønsker at andre skal se hvilke apps, som du bruger på din iPhone eller iPad herunder, at visse ting hører privatlivet til.

Apple tillader dig ikke at skjule apps på iPhone eller iPad på samme måde som Android, men der er stadig nogle metoder, du kan anvende for at gøre en app sværere at finde både på og uden for din startskærm.

Vi kigger på dine muligheder for at "skjule" apps på din iPhone eller iPad her.

Du kan overføre appen til appbiblioteket

Med iOS 14 på iPhone og iPadOS 15 på iPad, kan du nu skjule apps fra din startskærm ved at flytte dem til appbiblioteket. Apps vil stadig være synlige i appbiblioteket, hvis der søges efter dem, men de vil ikke blive vist på din startskærm.

Sådan flytter du en app til appbiblioteket

For at fjerne en app fra startskærmen, skal du trykke og holde på appikonet. Vælg derefter "Fjern applikation" og "Fjern fra startskærmen" for at overføre den til appbiblioteket.

Automatisk placering af apps i appbiblioteket

Du kan også få din iPhone eller iPad til automatisk at placere nye app-ikoner i appbiblioteket og ikke på startskærmen.

For at automatisk placere nye app-ikoner i appbiblioteket i stedet for på startskærmen på din iPhone eller iPad, kan du følge disse trin:
  1. Åbn Indstillinger på din enhed
  2. Vælg Hjemmeskærm & appbibliotek
  3. Vælg Kun appbibliotek
Når du har foretaget denne ændring, vil nye apps, du installerer, automatisk blive føjet til appbiblioteket i stedet for at blive placeret på startskærmen på din iPhone eller iPad.

Har du brug for at installere apps på din iPhone eller iPad, som ikke er tilgængelige i den traditionelle App Store, så prøv eventuelt at finde den på en de brugbare alternativer til App Store i stedet. For du kan faktisk godt finde en række brugbare tredieparts app-butikker, som du med fordel kan benytte som supplement til den officielle App Store fra Apple til iPhone og iPad.

Nyere Ældre