Her er tre brugbare alternativer til App Store

Har du brug for at installere apps på din iPhone eller iPad, som ikke er tilgængelige i den traditionelle App Store, så prøv en tredieparts app-butik

Der findes faktisk en række brugbare og alternative tredieparts app-butikker, som du med fordel kan benytte som supplement til den officielle App Store fra Apple til iPhone og iPad.

Som ekstra bonus til dig, har vi valgt at tilføje endnu to alternativer til App Store til listen.

Hvad er en tredieparts app-butik?

En tredieparts app-butik er en app-butik, der er oprettet af en anden virksomhed end den, der har lavet enheden eller operativsystemet. Det er en butik, hvor du kan downloade og installere apps, der ikke er tilgængelige i den officielle app-butik, som normalt er knyttet til enheden eller operativsystemet. Tredieparts app-butikker kan give brugerne adgang til et bredere udvalg af apps, men de kan også udgøre en sikkerhedsrisiko, da de ikke er underlagt samme sikkerhedsstandarder som den officielle app-butik.

Hvordan fungerer en tredieparts app på iOS?

Tredieparts apps fungerer på iOS på samme måde som apps, der er downloadet fra den officielle App Store. Brugere kan downloade og installere tredieparts apps fra alternative app-butikker, som er oprettet af en anden virksomhed end Apple. Apple overvejer at tillade tredieparts app-butikker på iPhone for at opfylde ny europæisk lovgivning allerede i 2023. Siri i iOS 10 fungerer sammen med tredieparts apps. Det er dog vigtigt at bemærke, at tredieparts app-butikker kan udgøre en sikkerhedsrisiko, da de ikke er underlagt samme sikkerhedsstandarder som den officielle App Store.

Er det sikkert at downloade tredieparts apps på iOS?

Det er ikke altid sikkert at downloade tredieparts apps på iOS, da de kan udgøre en sikkerhedsrisiko, da de ikke er underlagt samme sikkerhedsstandarder som den officielle App Store. Det er vigtigt at downloade apps fra pålidelige kilder og undgå at downloade apps fra tredieparts app-butikker, som ikke er kendt for at være sikre. Apple kræver stadig, at tredieparts app-butikker på iPhone overholder grundlæggende sikkerhedsregler, for at installationen kan finde sted. Det er også vigtigt at bemærke, at Apple vil frigive tredieparts app-butikker på iPhone for at opfylde ny europæisk lovgivning allerede i 2023. Det er dog endnu ikke klart, hvordan dette vil påvirke sikkerheden af tredieparts apps på iOS.

Tre alternativer til App Store

Vi giver dig her tre alternativer til App Store: Builds.io, AppCake og Cydia.

1. Builds.io

Dette er en alternativ iOS-app-butik, der giver dig mulighed for at downloade apps, som ikke er tilgængelige i den traditionelle App Store. Det inkluderer også apps, der normalt kræver jailbreaking af din enhed.

Link til Builds.io


2. AppCake

Dette er en populær app-butik, der fungerer som en alternativ til App Store på iOS-enheder. Det giver brugerne mulighed for at downloade betalte apps gratis og har også et bredt udvalg af apps og spil.

Link til AppCake


3. Cydia

Dette er en alternativ app-butik til iOS-enheder, der kræver jailbreaking af din enhed. Det giver brugerne mulighed for at downloade apps og tweaks, der normalt ikke er tilgængelige i App Store, og det har også et stort fællesskab af udviklere, der bidrager til dets indhold.

Link til Cydia


4. Setapp

Dette er en app-butik med et lille twist. For Setapp adskiller sig fra de mere traditionelle app stores. For hvis du vil bruge Setapp skal du betale et månedligt abonnement for at få adgang til en række nyttige apps, der fungerer som hjælpeværktøjer til iPhone.

Link til Setapp


5. AltStore

Dette er en populær app-butik til iOS enheder. AltStore har gennem længere tid været en af de mest populære alternative appbutikker gennem sideloading. Endelig er butikken også godkendt af Apple til at blive udgivet som en officiel tredjeparts appbutik, som alle i EU kan installere på deres iPhone med iOS 17.4 eller nyere version.

Nyere Ældre