Populær tredieparts appbutik klar på iPhone i DK

 


AltStore er et populært eksempel på en tredjeparts appbutik, der nu er tilgængelig for download.

Indtil nu har iPhone-brugere kunnet installere apps gennem Apples officielle App Store, men med lanceringen af iOS 17.4 er der nu åbnet op for adgang i EU herunder Danmark til tredieparts appbutikker som Setapp.

Der findes en række spændende alternativer til App Store, hvor AltStore er det seneste skud på stammen.

Hvad er en trediepartsappbutik?

En tredieparts appbutik er en platform, hvor udviklere og virksomheder kan distribuere og tilbyde deres apps til brugerne. Denne type appbutik er uafhængig af de officielle appbutikker, såsom Apples App Store.

Er det risikofyldt at bruge en trediepartsappbutik?

Nogle tredjeparts appbutikker er pålidelige og sikre at anvende, fordi de opretholder en streng kontrol med apps i butikken, mens andre tredjeparts appbutikker kan indeholde apps med malware, fordi disse butikker ikke opretholder en streng sikkerhedskontrol, hvilket øger risikoen for at installere malware på ens enhed.

Generelt bør brugere altid være forsigtige, når de downloader apps fra ukendte kilder, og det er generelt en god idé at undersøge en tredieparts appbutik grundigt, før man installerer og downloader apps, for at undgå malware og virus på sin mobil.

Hvordan virker en trediepartsapp på iOS?

Trediepartsapps virker på iOS på samme måde som apps, der er hentet fra den officielle App Store. Brugere kan downloade og installere trediepartsapps fra alternative appbutikker, som er lavet af andre firmaer end Apple, og processen er den samme som ved download og installation af de pågældende apps på en iPhone.

AltStore er en tredieparts appbutik for alle

AltStore har længe været en af de mest populære alternative appbutikker gennem sideloading. Nu er butikken blevet godkendt af Apple til at blive udgivet som en officiel tredjeparts appbutik, som alle i EU kan installere på deres iPhone med iOS 17.4.

Når du har installeret AltStore på din iPhone, vil du hurtigt erkende, at der er tale om en særdeles enkel installationsproces, og at det er lige så nemt, at installere en app fra en tredieparts appbutik som AltStore, som det et fra Apples egen App Store på din iPhone med iOS 17.4.

Sådan installerer du AltStore på din iPhone

Du downloader og installerer AltStore til iOS 17.4 og nyere på din iPhone via hjemmesiden AltStore.io.
Nyere Ældre