Hvordan tvinger jeg min iPad til at genstarte?

Hvis din iPad ikke svarer, og du ikke kan genstarte den ved at slukke og tænde for den, kan du forsøge at gennemtvinge en genstart.

Oplever du, at din iPad er frosset fast på grund af en app eller fordi dens ressourcer er presset til maksimum?

Mange gange kan problemet fikses med noget så simpelt som at tænde og slukke for din iPad, hvorefter den mange gange vil fungere korrekt efter hensigten igen.

Desværre kan du ikke altid forvente, at din iPad reagerer som normalt efter, at du har tændt og slukket den, og i disse tilfælde kan du forsøge at tvinge din iPad til en gentart, da måske kan løse problemet.

Vi guider dig her til, hvordan du tvinger en iPad til at genstarte for modeller med Face ID eller med Touch ID i den øverste knap og modeller med den fysiske Hjem-knap.

Tving iPad uden knappen Hjem til genstart

Hvis din iPad-model ikke har knappen Hjem men Face ID eller Touch ID i den øverste knap, kan du gøre følgende for at gennemtvinge en genstart af enheden:
  1. Tryk og slip hurtigt på Lydstyrkeknappen nærmest den øverste knap.
  2. Tryk på og slip hurtigt Lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap.
  3. Tryk på og hold den øverste knap nede.
  4. Slip den øverste knap, når Apple-logoet fremkommer.
Nu går din iPad i gang med at genstarte, og det kræver lige lidt tålmodighed, da det godt kan tage et par øjeblikke, før du er klar til at logge på enheden på ny.

Tving iPad med knappen Hjem til genstart

Hvis din iPad-model er udstyret med en fysisk Hjem-knap, kan du gøre følgende for at gennemtvinge en genstart af enheden:
  1. Hold den øverste knap og knappen Hjem nede samtidig.
  2. Slip begge knapper, når Apple-logoet vises
Din iPad begynder nu genstartsprocessen, hvilket kræver lidt tålmodighed, da det kan tage nogle øjeblikke, før du kan logge ind på enheden igen.

Virker en tvungen genstart af din iPad ikke?

Har du forsøgt at tænde og slukke din iPad for at få den til at virke igen, men uden held, og har du også prøvet at gennemtvinge en genstart af din iPad, som heller ikke løste problemet?

Så kan du afslutningsvis sætte din iPad til opladning i eksempelvis 12 timer, da det kan være at batteriet er helt afladet uden, at du har kunnet se det på batteriindikatoren. Efter de 12 timer prøver du at tænde og slukke din iPad på normal vis, mens den stadigvæk er tilsluttet strøm. Virker det ikke, så prøve du at gennemtvinge en genstart, som vist i vores vejledninger for at se, om det løser problemet.

Afhjælper det ikke problemet, og er din iPad stadigvæk frosset fast og kører eller kører i en sløjfe, så har du mulighed for at kontakte Apple Support for at se, om de kan hjælpe dig med problemet.
Nyere Ældre