Anmeldelse: Backbone One Carrying Case - PlayStation Edition

Rimelig pris og god beskyttelse af er nogle af plusserne ved denne lækre originale case til Backbone One - PlayStation Edition-controlleren.

Backbone One til iPhone PlayStation® Edition er en yderst kompetent cotroller, der med en snuptag omdanner en iPhone 15 til en velspillende håndholdt spilkonsol.

Backbone One Carrying Case - PlayStation® Edition er en original case til beskyttelse af Backbone controller-modellerne med Lightning og USB-C stik. Det vil sige, at den både kan bruges til Backbone One til iPhone 15 - PlayStation® Edition og til Backbone One til iPhone - PlayStation® Edition.

Plusser

  • Yder god beskyttelse
  • Flot design
  • lækre materialer
  • Specialdesignet til controlleren
  • Rimelig pris

Minusser

  • Lynlåsen går lidt sejt
  • Snoren i lynlås er tynd

Disclaimer

Denne test og anmeldelse er udført efter gældende objektive kriterier, som vi benytter på Mac365.dk, og ingen producent eller leverandør har haft indflydelse på denne test og konklusionerne i denne anmeldelse.

Samlet bedømmelse

Ingen tvivl om at Backbone One Carrying Case - PlayStation® Edition yder rigtig god beskyttelse og har et lækkert design, der komplimenterer controlleren rigtig flot. Desværre trækker den besværlige lynlås ned i det samlede billede.

Materiale og design

Stoffet i den tidsløse grå farve er lækkert at røre ved, og stoffer virker til at være rigtig slidstærkt på casen, og det ser godt ud, at Backbone har lavet et print af controller-knapperne fra en PS-controller på fronten af casen. Fin detalje med den orange farve på enden på lynlåsen, der står godt til den sorte sorte snor og den mørkegrå case.

Beskyttelse og indretning

Casen yder en solid beskyttelse til controlleren, og du kan sagtens tabe controller i casen uden, at selve controlleren vil tage skade. Der er støbt en indlæg i skum i selve casen til controller-håndtagene, så controlleren ligger solidt og godt fast i casen, så den ikke kommer til at rasle rundet, mens casen er med på farten.

Skal du så købe Backbone One Carrying Case?

Lynlåsen går lidt stramt, og kan du leve med det, så findes der nok ikke et bedre beskyttelsescover til din Backbone-controller til prisen på 249,00 kroner.

Du kan købe Backbone One Carrying Case hos Backbone her!

Tak til Backbone

Vi vil gerne takke Backbone i Vancouver, Canada, for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Backbone har en hjemmeside, der indeholder en webshop, hvor der Backbone Controllerne kan købe sammen med lidt tilbehør, og derudover forhandles produkterne i Danmark også i fysiske butikker som Elgiganten og Power.
Nyere Ældre