Beskyt dit mail-privatliv på iPhone med denne indstilling

Funktion skjuler din IP-adresse på din iPhone, så afsendere ikke kan knytte den til din onlineaktivitet eller bestemme din placering.

Beskyttelse af personlige oplysninger i Mail på din iPhone hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger ved at forhindre e-mailafsendere i at få oplysninger om din Mail-aktivitet.

I praksis betyder det, at afsendere ikke kan knytte den til din øvrige onlineaktivitet eller bestemme din placering, og derudover forhindrer det også afsendere i at se, om du har åbnet den mail, de har sendt til dig.

Sådan aktiverer du Beskyt Mail-aktivitet på din iPhone

For at kunne aktivere den indbyggede sikkerhedsfunktion for mails, så kræver den en iPhone med iOS 15 og opefter, og for at aktivere Beskyt Mail-aktivitet i iOS, skal du gøre sådan her:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Klik på Mail
  3. Vælg Beskyttelse af anonymitet
  4. Aktiver Beskyt mail-aktivitet ved at skubbe skyderen til højre
Når du har gennemført disse trin, så skulle din placering være anonym for mail-afsendere, og det skulle ikke være muligt at spore din onlineaktivitet, og afsendere skulle heller ikke kunne se, hvornår du har åbnet en mail, som de har sendt til dig.

Flere tips

Hvis du gerne vil værne om dit privatliv, når du bruger din iPhone, er der faktisk mere du kan gøre. For det er ikke kun, når du bruger din mail, at du skal være opmærksom på, at andre måske kan kigge med. Derfor har vi også samlet en række af nyttige tips, der kan hjælpe dig til at passe bedre på dine personlige oplysninger og beskytte dit privatliv, når du bruger din iPhone.
Nyere Ældre