Sådan slettes flere apps på iPhone

Er du på udkig efter at rydde op på din iPhone for at frigøre lagerplads, så kan du starte med at slette unødvendige apps.

Om du er på udkig efter at frigøre lagerplads eller rydde op på startskærmen på din iPhone, så kan du fjerne unødvendige apps med et par enkle trin.

Vi viser dig her en hurtig metode, som du kan bruge til at rydde op på din iPhone.

Hvilke apps optager mest plads?

Et godt sted at starte, hvis du ønsker at slette apps på din iPhone for at frigøre plads. er at danne dig et indtryk af, hvilke apps der fylder mest.

For at finde ud af, hvilke apps der optager mest lagerplads på din iPhone, kan du ved hjælp af Indstillinger på din iPhone tjekke hvor meget de individuelle apps fylder, og det gør du ved at følge disse enkle trin: 
  1. Åbn Indstillinger på din iPhone.
  2. Gå til Generelt.
  3. Vælg iPhone-lagerplads på listen.
  4. Vent på at apps indlæses sammen med lagerpladsoplysninger.
  5. Ud for de enkelte apps ser du nu se en oversigt over meget de fylder.
Nu hvor du har overblikket over, hvor meget de forskellige apps fylder på din iPhone, er du klar til at gå videre med i processen med at fjerne apps.

Sletning af flere apps direkte fra hjemmeskærmen

Her er de simple trin til at slette apps fra hjemmeskærmen på din iPhone:
  1. Tryk længe på et tomt sted på skærmen.
  2. Find den app, som du gerne vil slette.
  3. Tryk på minus "-"symbolet på den valgte app.
  4. Tryk på Slet app.
  5. Tryk på Slet igen for at bekræfte sletningen af appen og alle dens data på din iPhone.
Du gentager herefter processen for alle de apps, som du ønsker at slette fra din iPhone.

Hvis du ikke vil slette apps permanent

Der findes en smart indbygget funktion på din iPhone kaldet "Fjern app", der i modsætning til "Sletning af app" bibeholder data og oplysninger fra den pågældende app på din iPhone, hvis du skulle få behov for at installere den pågældende app på et senere tidspunkt, kan det være en smart mulighed Du opnår altså fordelen ved at frigøre lagerplads på din iPhone ved at bruge "Fjern app" men undgår permanent sletning af data og personlige oplysninger fra den pågældende app.

Der er mere godt nyt til dig, der er kommet i pladsproblemer på din iPhone, men som ikke er så interesseret i at slette for meget. For du kan faktisk godt få mere ledig plads på din iPhone uden, at du behøver slette noget. Vi har nemlig tidligere skrevet om det smarte trick, der sikrer dig mere plads på din iPhone.
Nyere Ældre