Sådan opdaterer du din AirTag-firmware

 

Det er klogt, at holde dine Apple-enheder opdateret, så lad os tage et hurtigt kig på, hvordan du opdaterer dine AirTags.

AirTags kan bruges til mange formål herunder, hvis du ønsker at blive genforenet med din forsvundne kuffert på ferien.

For at få det meste ud af dine AirTags, så skal de altid være opdateret med den seneste firmware-software fra Apple, så du er sikker på, at de til enhver tid fungerer optimalt og hensigtsmæssigt.

Hvad er en AirTag?

AirTags er betegnelsen for Apples intelligente sporingsenhed, som er en kompakt tracker designet til at blive fastgjort til værdigenstande, så du nemt kan finde dem igen.

Hvad kan en AirTag bruges til?

Her er nogle af de anvendelser, hvor du kan bruge en AirTag:

  1. Nøgler og punge: Fastgør en AirTag til dine nøgler, pung eller taske for at spore dem med din iPhone, hvis de går tabt.
  2. Tasker og rygsække: Ved at sætte en AirTag fast på din taske eller rygsæk, kan du nemt finde dem igen, hvis du glemmer, hvor du har lagt dem.
  3. Bilnøgler: Placer en AirTag på dine bilnøgler for at kunne lokalisere dem med Find My-appen, hvis de bliver væk.
  4. Kufferter og rejsetasker: Fastgør en AirTag til din kuffert, så du kan spore den, hvis den forsvinder under flyrejsen eller på hotellet.
  5. Cykler og cykelhjelme: Brug en AirTag til at spore din cykel eller cykelhjelm i tilfælde af tyveri.
  6. Kæledyr: Selvom det ikke er hovedformålet, kan en AirTag fastgøres til et hundehalsbånd eller kattehalsbånd for at holde styr på dit kæledyrs placering.

  Hvordan virker en AirTag i praksis?

  AirTags fungerer bedst indenfor Apple-økosystemet og kræver en iPhone eller iPad med 'Find My'-appen for sporing, hvor du også kan følge dine Apple-enheder og holde øje med venner og familie. 

  Selvom AirTags ikke er kompatible med Android-enheder, har Apple udgivet Tracker Detect-appen på Google Play til Android-brugere. Med denne app kan du scanne efter AirTags, der ikke er i nærheden af deres ejer. Appen er i stand til at opdage AirTags, som har været i dit nærvær i mindst 10 minutter.

  Hvad koster en AirTag?

  Den officielle pris for et stk. AirTag er 299,00 på Apples hjemmeside, hvor der medfølger mulighed for gratis personlig gravering af enheden.

  Sådan opdaterer du firmwaren på din AirTag

  For at opdatere din AirTag skal du blot sørge for, at den er inden for rækkevidde af din iPhone, hvilket vil igangsætte firmwareopdateringen.

  Vær opmærksom på, at opdateringerne ikke kan initieres manuelt; de sker automatisk, når din AirTag er i nærheden af din iPhone.

  Nyere Ældre