Send billeder på iPhone med et enkelt tryk

 

Sådan sender du billeder via iMessage eller SMS i appen Beskeder i iOS 17 med et enkelt tryk igen.

Opdateringen til iOS 17 har for det meste været en rigtig positiv oplevelse for de fleste iPhone-brugere, der har valgt at opdatere sin enhed.

Det er sjældent, at nyheder kan præsenteres uden, at der kan dryppes lidt malurt i bægeret, og det samme gør sig gældende med iOS 17. Hvor mange iPhone-brugere har udtrykt deres frustration online over, at iOS 17 har fjernet muligheden for at sende og dele billeder via iMessage eller SMS i Beskeder-appen med et enkelt tryk, som det var muligt i iOS 16 og tidligere versioner.

Er du træt, at at skulle bruge adskillige skæmtryk for at sende et billede på din iPhone i iOS17, så findes der faktisk en mulighed, så du igen kan sende billeder via iMessage eller SMS i appen Beskeder med et enkelt tryk igen!

Vi viser dig her, hvordan du sender billeder via iMessage eller SMS i appen Beskeder i iOS 17 med et enkelt tryk igen.

Sådan sender du billeder via Beskeder på iOS 17 med et enkelt tryk igen

For at sende billeder via Beskeder på iOS 17 med et enkelt tryk, skal du blot åbne Beskeder-appen, vælge den samtale, hvor du vil sende et billede, og derefter trykke og holde på +-ikonet. Vælg det ønskede billede fra dit bibliotek og tryk på send-knappen.

Du skal blot holde +-ikonet nede på din iPhone i længere tid for hurtigt at tilgå dine seneste fotos, i stedet for kort at trykke på +, derefter Fotos, og til sidst vælge et billede til afsendelse.

Med dette lille trick kan du nu igen uden problemer videresende billeder til dine venner og familie uden at skille igennem den irriterede, lange menu i iOS 17 på din iPhone.

Nyere Ældre