Vision Pro er længe om at starte op, hvad gør jeg?

Oplever du, at Vision Pro tager for lang tid om at starte op, så finder du hjælp til at løse problemet i vores lille hjælpeguide.

Apple har vænnet os til hurtige opstartstider. Det gør sig ikke mindst gældende, når vi kigger på MacBook serien. Men du kan desværre ikke forvente lige så hurtig opstart, når det kommer til Vision Pro.

Føler du, at du skal vente meget længe, når du skal bruge den smarte enhed fra Apple, så kan du få glæde af vores tips til, hvordan du kan få en hurtigere og mere glidende opstart.

Opstartstid for Vision Pro

Det tager noget længere tid for Apples Vision Pro at starte op, den du måske er vant til fra dine øvrige Apple enheder. Displayet i dine Vision Pro bør lyse op allerede efter et par sekunder, når du tænder den.

Efter ca. 15 sekunder, vil du se, at Apple logoet vises, men det betyder desværre ikke at din Vision Pro er klar til brug. For du skal herefter vente yderligere et minut inden enheden er klar til brug. Men brugere oplever, at det ene minuts ventetid ikke kan gære det. For det kan tage op til adskillige minutter, inden Vision pro er klar til brug.

Hvis du oplever, at det tager over et par minutter for din Vision Pro at starte op, tager det for lang tid. For det kan være en indikator på, at der måske er et underliggende problem med din enhed.

Hvorfor tager det lang tid at starte Vision Pro?

Oplever du, at det taget mere end to minutter for din Vision Pro at starte op og indlæse, så den er klar til brug, så kan der være noget galt. Der er ikke noget entydigt svar på, hvorfor nogle oplever, at opstarten af Vision Pro kan tage optil adskillige minutter. 

Nogle af de grunde til, at din Vision Pro tager lang tid om at starte op kan være:
  • Vision Pro fryser under opstart
  • Et problem med softwaren på Vision Pro forlænger opstartstiden
  • Måske tænder du Vision Pro på en forkert måde
Vi vil herunder kigge lidt på, hvordan du kan løse disse problemer med din Vision Pro og derved få en hurtigere opstartstid.

Hvis Vision Pro fryser under opstart

Du kan godt være uheldig at opleve, at din Vision Pro nærmest fryser under selve opstarten. Det vil sige at displayet fryser og der slet ikke sker mere. Det kan både ske, når Apple logoet vises i displayet, men også mens der er sort skærm. Det betyder egentligt, at der ikke sker mere, men at Vision Pro blot står stille og ikke starter op. 

Hvis din Vision Pro fryser, når du prøver at starte den op, bør du slukke for enheden. Det er bedre, at du slukker for Vision Pro og efterfølgende tænder for den igen, end at du lader den stå. Derved får din Vision Pro en bedre chance for at starte rigtigt op.

Softwareproblem kan give lang opstartstid på Vision Pro 

Oplever du, at der generelt er meget lange indlæsningstider, når du skal starte din Vision Pro op, kan det skyldes, at der er et problem med softwaren på enheden. Den bedste måde, hvorpå du kan sikre, at der ikke er problemer med softwaren, er at sørge for, at din Vision Pro altid er opdateret med den nyeste version af VisionOS. 

Tænd Vision Pro på den rigtige måde

Hvis du generelt oplever problemer med, at din Vision Pro ikke rigtig vil tænde og starte op på den korrekte måde, bør du måske overveje, om du overhovedet tænder enheden på den rigtige måde. For du kan faktisk godt komme til at gøre det forkert. For hvis du holder tænd / sluk-knappen på din Vision Pro nede indtil displayet lyser, så gør du det faktisk forkert.

Når du vil tænde for din Vision Pro skal du i stedet kun trykke på knappen en enkelt gang. Det tager lidt tid for Vision Pro at starte så meget op, at du kan se det på displayet, men den er i gang og du skal derfor ikke holde knappen nede i længere tid.

Sådan får du Vision Pro til at starte hurtigere

Hvis du gerne vil have den hurtigst mulige opstart på din Vision Pro, bør du som beskrevet ovenfor, sørge for, at enheden altid er opdateret til nyeste VisionOS samt at du tænder enheden på den korrekte måde. Ønsker du at minimere indlæsningstiden og derved opstartstiden endnu mere, så kan du også vælge at holde batteriet tilsluttet også når enheden ikke er i brug. For hvis batteriet er tilsluttet, vil det forhindre at din Vision Pro slukker helt. Derved vil du også opleve, at når du taget Vision Pro på igen, vil enheden straks være klar til at fortsætte, hvor du slap.

Det hjælper dog ikke meget at holde din Vision Pro tilsluttet, hvis du oplever problemer med, at få den til at lade korrekt op. Derfor har vi også samlet en række tips til dig, hvis du oplever, at din Vision Pro ikke oplader.
Nyere Ældre