Kreative tips til Apple Vision Pro

Vi har samlet vores mest kreative råd til Vision Pro, så du kan få mere ud af den smarte enhed fra Apple.

Apple vil med Vision Pro gerne give dig en helt ny oplevelse. Det betyder at Vision Pro kan rigtig meget. Men det er ikke alle muligheder og funktioner, der er lige indlysende ved første øjekast.

Derfor giver vi dig her nogle tips til, hvordan du kommer godt i gang og får det optimale ud af enheden.

Apple Vision Pro

Apple vil med deres Vision Pro mere end blot give dig et par briller med en skærm i. Med Vision Pro vil de give dig en computer, du tager på hovedet. Visionen fra Apple er, at give dig en mere rumlig computerteknologi. Vision Pro har, lige som du kender det fra de øvrige Apple produkter, sit eget styresystem, nemlig visionOS. Med dette rumlige styresystem, vil Apple give dig mulighed for at interagere med digitalt indhold i dine fysiske omgivelser på en mere naturlig måde. Du kan også bruge både dine hænder og din stemme, når du vil interagere.

Flere udgaver af Vision Pro

Apple Vision Pro kommer i handel i løbet af 2024 til en forventet pris på 3.500 USD. Den meget høje pris gør også, at Vision Pro primært er rettet mod udviklere og professionelle brugere med særlige behov. Men du bør ikke lade dig afskrække af prisen. For der går også rygter om, at Apple vil komme med en billigere version af Vision Pro under kodenavnet Project Alaska, som derfor forventes at blive mere tilgængelig for almindelige brugere. Står du og tripper efter at få dit eget eksemplar af Vision Pro, må du desværre væbne dig lidt med tålmodighed, for det er de amerikanske AR/VR-entusiaster, der først få mulighed for at få fingrene i den smarte enhed. Men sidst på året vendtes det, at Vision Pro også kommer til Danmark.

Betjening af Vision Pro

Apple vil kombinere avanceret teknologi med brugervenlighed og innovative funktioner i deres Vision Pro. Det vil bygge på et samspil mellem augmented reality (AR) og virtual reality (VR). Dette samspil skal sikre at rumlig computerteknologi og interaktion med digitalt indhold i den fysiske verden vil gå hånd i hånd, når du bruger Vision Pro brillerne. Med innovative funktioner vil Apple give dig de bedste brugeroplevelser i virtual og augmented reality. Da der er tænkt så nye tanker, er det også en ny måde, du skal betjene Vision Pro på. Du skal nemlig styre primært via øjenbevægelser og hovedbevægelser, kombineret med hånd- og fingerfagter. Du vil også som du allerede kender det i dag kunne bruge stemmekommandoer, for at få Vision Pro til at udføre en handling.

For at du kan få det optimale ud af din Vision Pro, skal du naturligvis sørge for, at den er opladet og klar til brug. Men er du så uheldig, at du oplever problemer med, at få den til at lade korrekt op, er der heldigvis også hjælp at hente. Derfor har vi også samlet en række tips til dig, hvis du oplever, at din Vision Pro ikke oplader.

Få mest muligt ud af Vision Pro

Som med de fleste andre Apple produkter, kan du hurtigt gå i gang med at bruge Vision Pro. Men hvis du gerne vil have et overblik over, hvad du kan bruge enheden til, har vi herunder samlet en række tips til dig. 

Hvis du har problemer med, at din Vision Pro er for længe om at starte op, har vi skrevet en række tips til dig, som du med fordel kan prøve. Det burde afhjælpe problemet.

Tip nr. 1: Kalibrer øjensporing og IPD på Vision Pro

Øjensporing er en vigtig del af tanken bag Vision Pro. For en stor del af de input Vision Pro får, er fra dine øjenbevægelser. Så oplever du problemer med, at Vision Pro ikke sporer dine øjne godt nok, kan det betyde meget for brugen af enheden. Det kan både være, at du ikke kan bruge dine øjne til at vælge i programmer, men også at farvetoningen ser forkert ud i din periferi eller ligefrem at du oplever øjenbelastninger. Da det har stå stor betydning, at Vision Pro er indstillet helt korrekt efter dine øjne, går vores første tip også ud på, hvordan du sikrer dette. For heldigvis kan du nemt og hurtigt selv kalibrere både din øjensporing og IPD, så du får den bedst mulige oplevelse, når du bruger din Vision Pro.

Hvis du gerne vil kalibrere øjensporing på Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Tryk hurtigt fire gange på udløserknappen øverst til venstre
 3. Følg vejledningen på skærmen for at kalibrere øjensporingen igen
Hvis du gerne vil kalibrere IPD (objektivafstand) på Vision Pro igen, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Åbn Indstillinger (eller sig "Hej Siri, åbn indstillinger")
 3. Naviger til Øjne & hænder
 4. Her kan du vælge at justere skærmen igen
Hvor godt din Apple Vision Pro reagerer på dine øjenbevægelser kommer også meget an på, hvordan enheden sidder på dit hoved. Derfor vil du højest sandsynligt oftere have behov for at rekalibrere øjensporingen end for at rekalibrere objektivafstanden, hvis du oplever, at Vision Pro ikke reagere helt, som du gerne vil have det.

Tip nr. 2: Tag et skærmbillede eller optage video på Vision Pro

Når du får fingrene i et Vision Pro, vil du sikkert gerne kunne vise til familie og venner, hvad enheden kan. Derfor går vores andet tip ud på, hvordan du kan lære at tage et skærmbillede eller ligefrem optage en video, så du har noget at vise frem. For lige som du allerede kender det fra din iPhone, kan du også med Vision Pro tage et skærmbillede eller ligefrem optage det, du ser på skærmen som en lille film. 

Hvis du gerne vil tage et skærmbillede på Apple Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Tryk på knappen øverst til venstre på enheden og drejeknappen Digital Crown på samme tid for at tage et skærmbillede
 3. Skærmbilledet gemmes i Fotos
Når du gerne vil tage et skærmbillede, skal du sørge for at kigge på det, du gerne vil tage et billede af. For Vision Pro er indrettet, så det følger dine øjne, så du skal huske på dette, hvis du gerne vil tage et godt og tydeligt skærmbillede.

Hvis du gerne vil starte en skærmoptagelse på Apple Vision Pro, kan du gøre følgende:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Vip hovedet op og kig op, så der kommer en lille pil til syne foroven i dit synsfelt
 3. Tap dine fingre sammen for at vælge denne
 4. Vælg ikonet, der ligner to glidekontakter
 5. På det næste skærmbillede skal du vælge ikonet, der ligner en solid cirkel inde i en hul cirkel
 6. En nedtælling starter på skærmen
 7. Når nedtællingen er slut starter optagelsen af din skærm
 8. Når du er færdig, skal du trykke på knappen øverst til venstre på din enhed eller igen aktivere Kontrolcenter på samme måde og afslutte skærmoptagelse
Nu har du et skærmbillede eller en skærmoptagelse fra din Vision Pro, som du efterfølgende kan dele med andre.

Tip nr. 3: Del din visning over FaceTime

Måske vil du ikke optage noget fra din Vision Pro men i stedet vise det du ser i din Vision Pro via FaceTime. På den måde kan du give andre adgang til at se, alt hvad du ser. For du kan nemlig både dele en oversigt over dine omgivelser, altså hvad passthrough-kameraerne ser, men også de apps og andet du eventuelt arbejder på.

Hvis du gerne vil dele din visning over FaceTime via Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Foretag et FaceTime opkald
 3. Tryk på visningen af den anden deltager for at få vist en oversigt
 4. Vælg ikonet for visningsdeling (ligner en afrundet billedramme)
 5. Nu kan du caste din visning over FaceTime
Den du taler med over FaceTime vil nu kunne se alt, hvad du ser. Det vil sige både rummet du er i, dine hænder og apps du har åbne. Kort sagt, er alt, hvad der er synligt for dig, også synligt i den anden ende af FaceTime opkaldet.

Tip nr. 4: Stream og del apps i Vision Pro via FaceTime

Der kan også være situationer, hvor det ikke er så hensigtsmæssigt, at du caster hele dit billede på Vision Pro til personer du har en FaceTime samtale med. Det findes der heldigvis også et lille tip, der kan hjælpe dig med at løse. For det er nemlig muligt for dig, at udvælge og caste individuelle apps via FaceTime. Det kan for eksempel bruges, hvis du skal have feedback på en diaspræsentation eller lignende. Så er det oplagt, at du deler denne via FaceTime i stedet for alt, hvad der foregår på skærmen af din Vision Pro. 

Hvis du gerne vil dele enkelte apps i Vision Pro via FaceTime, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Foretag et FaceTime opkald
 3. I understøttede apps skal du trykke på knappen SharePlay, der vises over appens vindue
 4. Derefter streames appen over FaceTime samtalen
Hvis den valgte app understøtter det, vil alle deltagerne i dit FaceTime opkald kunne se dit appvindue blive streamet i realtid. Det er endda en mulighed, at du kan streame eksempelvis en YouTube video på Vision Pro via Safari på denne måde!

Det kan være, at du allerede er bekendt med SharePlay på din iPhone. Så bliver du hurtigt fortrolig med den på din Vision Pro også, da det virker på samme måde.

Tip nr. 5: FaceTime på Vision Pro med venner, der ikke har Apple enheder

Hvis vi holder os lidt til FaceTime, kan det være, at du gerne vil foretage et FaceTime opkald til én, der ikke har en Apple enhed. I så fald skal du ikke fortvivle. For det findes der heldigvis også et tip til at løse. For ved blot at sende dine venner et invitationslink, kan du nemlig FaceTime til personer, der bruger både Android mobiler, Windows computere eller lignende. 

Hvis du gerne vil foretage et FaceTime opkald på dit Vision Pro til en person, der ikke har en Apple enhed, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Åbn appmenuen i enheden ved at tryk én gang på drejeknappen Digital Crown
 3. Vælg Personer til venstre i menuen (et ikon, der ligner konturen af to personer)
 4. Øverst til venstre kan du vælge Nyt link
 5. Send linket til de personer, du vil i kontakt med
 6. Når dine venner åbner linket, får du en notifikation i din enhed
 7. Deltag i FaceTime opkaldet fra notifikationen, og sørg derefter for at lukke dem ind i chatten via menuen Folk venter
På denne måde kan du nemt og hurtigt invitere venner, kollegaer eller familie til at deltaget i en FaceTime samtale ligegyldigt om de har adgang til en Apple enhed eller ej.

Tip nr. 6: Cast Vision Pro til andre Apple enheder

Du kan også befinde dig i situationer, hvor du får behov for at dele ting fra Vision Pro med andre personer, der befinder sig i samme rum som dig. Det kan ikke lade sig gøre, at to eller flere personer har Vision Pro på hovedet på én gang, men heldigvis kan dette tip være med til at hjælpe dig. For har du behov for at vise andre, der befinder sig i samme rum som dig, hvad du kigge på i Vision pro, kan du caste indholdet til en anden Apple enhed i nærheden. Det kræver blot, at du sørger for, at den MacBook, iPhone, iPad eller anden AirPlay understøttede enhed befinder sig på samme WiFi-netværk som din Vision Pro.

Hvis du gerne vil klargøre din Vision Pro til at dele ved at caste, skal du gøre følgende:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Vip hovedet op og kig op, så der kommer en lille pil til syne foroven i dit synsfelt
 3. Tap dine fingre sammen for at vælge denne
 4. Vælg ikonet, der ligner to glidekontakter
 5. Vælg det ikon, der ligner to overlappende firkanter
 6. Vælg den enhed, du vil caste til
Hvis du vil caste fra Vision Pro til en iPhone eller iPad skal du gøre følgende:
 1. Åbn din iPhone eller iPad
 2. Gå til Indstillinger 
 3. Vælg Generelt 
 4. Herefter vælges AirPlay
 5. Sørg for, at AirPlay-modtager er slået til
Nu er din iPhone eller iPad klar til at modtage signalet fra Vision Pro.

Hvis du vil caste fra Vision Pro til en MacBook eller Mac skal du gøre følgende:
 1. Åbn din MacBook eller Mac
 2. Hvis AirPlay ikke allerede er aktiveret, skal du gå videre til næste trin
 3. gå til Systemindstillinger 
 4. Vælg Generelle 
 5. Herefter vælges AirDrop
 6. Sørg for, at AirPlay-modtager er slået til
Nu er dinMacBook eller Mac klar til at modtage signalet fra Vision Pro.

Hvis du vil caste fra Vision Pro til Apple TV eller AirPlay understøttet TV skal du gøre følgende:
 1. Tænd dit Apple TV
 2. Hvis AirPlay ikke allerede er aktiveret, skal du gå videre til næste trin
 3. Åbn appen Indstillinger 
 4. Vælg AirPlay
 5. Sørg for, at AirPlay-modtager er slået til
Nu er dit Apple TV klar til at modtage signalet fra Vision Pro.

Herefter kan du caste det ønskede indhold fra din Vision Pro til den Apple enhed, du har valgt. På den måde kan flere se med, når du viser frem, hvad du ser i din Vision Pro.

Tip nr. 7: Spotligt søgning og start program på Vision Pro

Har du en MacBook er du sikkert allerede godt bekendt med Spotlight, der lader dig åbne og skifte mellem apps på en hurtig og nem måde. Hvis du har tilknyttet et tastatur til din Vision Pro, kan du også nemt og hurtigt få adgang til Spotlight herpå. Men har du valgt ikke at bruge et fysisk tastatur, kan det godt være en mere omstændig opgave at åbne Spotlight.

Hvis du gerne vil åbne Spotlight på Vision Pro med et tastatur, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Tryk på cmd + mellemrum for at åbne Spotlight (samme tastaturgenvej som på din Mac)
Så nemt og hurtigt kan du åbne Spotlight på Vision Pro, når du har tilsluttet et tastatur. Du er nu klar til at bruge Spotlight-søgning til at åbne apps og programmer.

Hvis du gerne vil åbne Spotlight på Vision Pro uden et tastatur, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Vip hovedet op og kig op, så der kommer en lille pil til syne foroven i dit synsfelt
 3. Tap dine fingre sammen for at vælge denne
 4. Vælg ikonet, der ligner to glidekontakter
 5. Vælg det ikon, der ligner et forstørrelsesglas
Du er nu klar til at bruge Spotlight-søgning til at åbne apps og programmer på din Vision Pro.

Tip nr. 8: Flyt alle vinduer og apps til visning på Vision Pro

Når du har åbnet for de apps, vinduer og programmer, du vil bruge, giver Vision Pro dig mulighed for at arbejde med disse på en mere flydende måde end du allerede kender det fra dine andre Apple enheder. Det giver en enorm frihed, men der er også en lille bagside af medaljen. For du kan nemmere komme til at "glemme" en app et sted. Det kan betyde, at hvis du prøver at åbne appen igen, kan du ikke nødvendigvis få den til at reagere. Dette gør sig nemlig gældende, hvis du forsøger at åbne en app, der allerede er åben et andet sted, men som du ikke nødvendigvis kan huske, hvor du efterlod. Vi giver dig her et lille tip til, hvordan du kan undgå at komme i den situation. For der findes en måde, hvorpå Vision Pro kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine åbne apps og vinduer.

Hvis du gerne vil have en samlet visning over alle åbne apps og vinduer i din Vision Pro, kan du gøre følgende:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Hold drejeknappen Digital Crown øverst til højre på Vision Pro nede i et par sekunder
Nu vil du få vist en oversigt over alle de apps og vinduer, du har åbnet i Vision Pro på displayet.

Tip nr. 9: Tving apps til at afslutte på Vision Pro

Ligegyldigt hvor godt du har styr på dine apps, kan du komme ud for, at de bare opfører sig underligt uden grund. Det kan også være, at du af en eller anden grund slet ikke kan få den til at reagere overhovedet. Så er der ikke andet at gøre, end at gennemtvinge en lukning for derefter at starte dem op igen.

Hvis du får behov for at tvinge en app til at lukke ned, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Tryk og hold knappen øverst til venstre samt drejeknappen Digital Crown nede på samme tid
 3. Nu fremkommer en menu, hvor du kan se åbne apps
 4. Vælg den app, du vil lukke og vælg Afbryd
Herefter kan du åbne appen igen. Forhåbentligt opfører appen sig ordentligt nu og du kan derfor fortsætte med dit arbejde.

Tip nr. 10: Minimer apps og miljøer på Vision Pro

Selvom du hurtigt lærere, at du kan bruge drejeknappen Digital Crown øverst på Vision Pro, når du gerne vil justere overgangen mellem den virkelige verden og den computerskabte, kan der bare være tidspunkter i løbet af dagen, hvor du lige har brug for at kaste et hurtigt blik på den virkelige verden. Med dette tip, kan du "kigge væk fra skærmen" på din Vision Pro uden at de behøver at flytte rundt på nogle af dine åbne vinduer eller dreje frem og tilbage på drejeknappen.

Hvis du gerne vil lave en hurtig minimering af apps og miljøer på Vision Pro, kan du gøre det på følgende møde:
 1. Tryk hurtigt to gange på drejeknappen Digital Crown øverst til højre på Vision Pro
 2. Tryk efterfølgende én gang på Digital Crown for at returnere til dine apps og dine digitale omgivelser
På denne måde kan du hurtigt få et kig ud på den virkelige verden og lige så hurtigt vende tilbage til fordybelsen i den digitale verden, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt du er kommet til at ændre på indstillingen undervejs.

Tip nr. 11: Fjern og afinstaller apps på Vision Pro

Har du tidliger prøvet at afinstallere apps på enten en iPhone eller en iPad, vil du finde det yderst nemt at udføre opgaven på din Vision Pro. For det foregår nemlig helt på samme måde.

Hvis du gerne vil fjerne eller afinstallere en app på Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Tryk én gang på Digital Crown og appmenuen åbner
 3. Tryk og hold nede på den app, du vil afinstallere
 4. Vælg Fjern app
Fjern de apps, du gerne vil have ryddet ud i og forlad appmenuen, når du er færdig.

Tip nr. 12: Siri-kommandoer du bør kende til Vision Pro

Du kender sikkert allerede mange af de smarte Siri-kommandoer, der kan bruges til din iPhone. Ligeledes kan du bruge Siri til alle de ting, du plejer sammen med Vision Pro. Men der findes også et par Siri-kommandoer, der er specielt gode at kende, når det kommer til din Vision Pro.

Hvis du gerne vil bruge Siri til at starte apps og arbejdsmiljøer på Vision Pro, hvor du er, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Sig "Hej, Siri starter [appnavn]", og appen starter i den retning, du kigger. Dette gør det nemt hurtigt at konfigurere apps omkring dig
Du kan eksempelvis kigge fremad og bede Siri om at starte Safari op. Derefter kan du bede Siri om at starte meddelelser, mens du kigger lidt til venstre og smarte musik mens du kigger lidt til højre.
På den måde får du hurtigt arrangeret det arbejdsmiljø, du gerne vil bruge, via Siri-kommandoer.

Hvis du gerne vil bruge Siri til at skifte miljø på Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Bed eksempelvis Siri om at slå den fordybende baggrund til
 3. Vil du skifte miljø, kan du eksempelvis bede Siri "tage mig til månen"
 4. Du kan også bede Siri om at "gør det nat" eller "gør det dagtid"
På den måde kan en hurtig Siri-kommando ændre på dit arbejdsmiljø, uden at du behøver at gøre en masse selv.

Hvis du gerne vil have Siri til hurtigt at fortælle dig tiden på Vision Pro, kan du gøre følgende:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Aktiver Siri og sig "hvad er klokken?"
Denne kommando er ikke specielt specifik for brugen af Vision Pro, men det er absolut den hurtigste måde, for dig, at finde ud af, hvad klokken er, mens du bruger din Vision Pro. For alternativt skal du  kontrollere tiden ved at åbne kontrolcenteret og selv tjekke klokken.

Tip nr. 13: Sluk for Vision Pro

Du kan altid vælge at frakoble batteriet, hvis du gerne vil slukke for Vision Pro, men det er ikke den eneste måde. For du kan også vælge at slukke for Vision Pro via selve softwaren.

Du kan slukke for Vision Pro på følgende måde:
 1. Tryk og hold knappen øverst til venstre samt drejeknappen Digital Crown nede på samme tid
 2. Brug strømskyderen til at slukke for Vision Pro
Alternativt kan du også vælge at bruge Siri-kommandoen "Hej Siri, luk ned" til at slukke for Vision Pro.

Tip nr. 14: Genstart Vision Pro

Som med alt andet elektronik, kan du også komme ud for, at din Vision Pro ikke reagere som den skal. Hvis den opfører sig helt underligt, skal du slukke den og derefter starten den op igen. Men har du problemer med at få ovenstående metode til at virke, kan du godt tvinge din Vision Pro til at genstarte.

Har du behov for at tvinge din Vision Pro til at genstarte, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tryk og hold knappen øverst til venstre samt drejeknappen Digital Crown nede på samme tid
 2. Bliv ved med at holde knapperne nede indtil displayet bliver sort
 3. Du kan herefter tænde Vision Pro som du plejer
Alternativt kan du også vælge at bruge Siri-kommandoen "Hej Siri, genstart" til at genstarte din Vision Pro.

Tip nr. 15: Aktiver gæstebruger på Vision Pro

Har du behov for - og lyst til -  at låne din Vision Pro til en anden person, kan du med fordel vælge at gøre dette som gæstebruger. Herved vil Vision Pro blive kalibreret til en anden person, uden at det påvirker dine personlige indstillinger. Det er en stor fordel for gæstebrugeren og en endnu større fordel for dig.
For en nøjagtig øjensporing og IPD-kalibrering er nemlig lige så vigtig for gæstebrugeren som det er for dig. For både når det kommer til funktionaliteten og komforten af Vision Pro, gælder det om, at indstillingerne er så præcise som muligt. 

Ved at oprette en gæstebruger, kan du også bestemme hvilke apps, meddelelser og browserhistorik vedkommende skal have adgang til.

Hvis du gerne vil aktiverer gæstebruger på Vision Pro, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Tag Vision Pro på
 2. Vip hovedet op og kig op, så der kommer en lille pil til syne foroven i dit synsfelt
 3. Tap dine fingre sammen for at vælge denne
 4. Vælg symbolet for gæstebruger (som ligner omridset af en person i en stiplet cirkel)
 5. Herefter kan du vælge hvilke apps gæstebrugeren skal have adgang til
 6. Når du har startet gæstebruger, skal du give Vision Pro til den nye bruger
 7. Gæstebrugeren bliver de bedt om kalibreringsproceduren 
 Når gæstebrugeren er færdig med at låne din Vision Pro skal vedkommende blot tage den af hovedet igen. Herved deaktiveres gæstebrugerens profil automatisk. Vision Pro vil i stedet vise dine egne  indstillinger igen.

Tip nr. 16: Vedligehold og rengøring af Vision Pro

Du bliver sikkert rigtig glad for din nye Vision Pro og kommer til at bruge den rigtig meget. Derfor er det også vigtigt, at du vedligeholder og rengøre din Vision Pro løbende. For din Vision Pro er ikke bedre end den sidste rengøring, da skidt og snavs kan medføre, så du ikke får det maksimale ud af  enheden.

Hvis du gerne vil rengøre Vision Pro skærmene korrekt, kan det gøres på følgende måde:
 1. Placer din Vision Pro skærme i dækslet og placer denne på en plan overflade
 2. Tør de optiske skærme af med en ren, tør mikrofiberklud – allerhelst med den medfølgende Apple Vision Pro-pudseklud
 3. Efter behov du vælge at påføre ZEISS rensespray på pudsekluden
Det er vigtigt, at du aldrig bruger papirprodukter, da disse kan ridse skærmen på Vision Pro.

Trænger din forseglingspude, hovedbøjler og Apple Vision Pro-cover til rengøring, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Fjern forseglingspude, hovedbøjler og/eller cover fra kabinettet
 2. Bland ca. 25 ml duftfri, uparfumeret opvaskemiddel med 500 ml. varmt vand
 3. Anbring din forseglingspude, hovedbøjle og/eller cover i sæbevandet
 4. Tryk og gnid forsigtigt på overfladen med dine hænder og fingre i ca. to minutter
 5. Skyl under rindende vand og fjern forsigtigt al skum for at fjerne overskydende sæbe 
 6. Gentag eventuelt efter behov
 7. Lad det lufttørre ved stuetemperatur
Når alt er helt tørt, kan du igen montere delene og bruge Vision Pro som du plejer.
Nyere Ældre