Min iPhone oplader ikke til 100 procent, hvad gør jeg?

 

Hvis dit iPhone-batteri ikke oplades til 100%, så prøv vores tip til at få dit iPhone-batteri til 100 procent igen.

Selvom dit iPhone-batteri ikke oplader til 100 procent, så er det ikke det samme, som du behøver udskifte batteriet i din iPhone, da der findes en anden gratis løsning, der kan løse problemet.

Til trods for at du har rigtig godt styr på dine iPhone-opladningsvaner, så kan du komme ud for, at dit iPhone-batteri kun vil oplade til eksempelvis 80 procent, og det findes der faktisk en helt naturlig forklaring på og en lige så naturlig løsning.

Hvis du oplever, at dit iPhone-batteri ikke oplader fuldt ud, får du her et tip, som du kan bruge til at løse problemet med det samme.

Hvorfor oplader mit iPhone ikke til 100 procent?

Hvis din iPhone ikke oplader op til 100%, kan du bemærke, at den stopper omkring 80%-mærket eller tæt på det. Dette skyldes en funktion kaldet "Optimeret batteriopladning", som Apple introducerede i iOS 13. Funktionen bruger software til at forhindre eller forsinke opladningen af din enhed til over 80%, mens du ikke bruger den.

"Optimeret batteriopladning" anvender maskinlæring til at analysere dine daglige brugsmønstre og opladningsvaner for at begrænse opladningen til 80%, indtil du har brug for din enhed. Det kan virke overraskende, men at holde din telefon opladet til 100% kan faktisk nedbryde batteriet hurtigere. De ideelle niveauer er mellem 30-80%, da disse niveauer udnytter dit batteri bedst, især lithium-ion-batterier, som findes i Apple-enheder som din iPhone 15 eller iPhone 15 Pro.

Hvordan får jeg min iPhone til at oplade til 100 procent?

Hvis du ønsker at deaktivere "Optimeret batteriopladning" på din iPhone, så skal du følge disse trin:
  1. Vælg Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk Batteri.
  3. Vælg Batteritilstand og opladning.
  4. Udfor Optimeret batteriopladning kører du skyderen til venstre.
  5. Vælg Slå fra til i morgen eller Slå fra (permanent).
Nu har du slået "Optimeret batteriopladning" fra, og din iPhone burde kunne oplade batteriet til 100 procents maksimumskapacitet igen. Ønsker du at aktivere "Optimeret batteriopladning" igen, så skal du gentage trin 1 til 4.

Nyere Ældre