Få gratis adgang til Apple Music, Arcade og TV Plus

Se her om du er kvalificeret til at gøre brug af tilbuddet om gratis Apple Music, Arcade og TV+ i en periode.

Hvis du kigger dig godt for, at kan du ofte få adgang til Apple Music, Arcade og Apple TV+ gratis.

Hvad er Apple Music?

Apple Music er Apples streamingmusiktjeneste, der kan sammenlignes med lignende streamingtjenester som Spotify, Amazon Music Unlimited, Google Play Music, Tidal og andre. Apple Music kombinerer abonnementsbaseret musikstreaming med global radiolignende tilbud, hvor du med et fast månedligt abonnement kan få adgang til et omfattende bibliotek med over 90 millioner sange.

Hvordan fungerer Apple Music?

For at få adgang til Apple Music, skal du udover et betalt abonnement og Apple Music-appen, have adgang til et af følgende understøttede enheder: iPhone‌ (‌CarPlay‌ inkluderet), ‌iPad‌, Apple Watch (kun LTE-modeller), ‌Apple TV‌, Mac, HomePod og ‌HomePod mini‌. Apple Music understøtter også en række ikke-Apple-enheder: Android mobiler eller tablets med Android 5.0 Lollipop og nyere og Chromebooks der understøtter Android apps.

Hvad er Apple TV+?

Apple TV+ er en streamingtjeneste med Apple Originals – prisvindende serier, spændende dramaer, banebrydende dokumentarer, underholdning for børn, komedier og meget mere. Og der kommer nye Apple Originals til hver måned.

Hvordan fungerer Apple TV+?

For at få adgang til Apple TV+, skal du udover et betalt abonnement og Apple TV-appen, skal du have en Apple TV-boks for at få adgang til at se Apple TV+ på dit fjernsyn, men derudover understøtter Apple TV+ naturligvis også iPhone, iPad og Mac.  Du kan også få adgang til Apple TV+, hvis du ikke har en Apple enhed. For at få adgang, kan du i stedet bruge et af følgende understøttede enheder: Amazon Fire TV, Chromecast med Google TV, Android TV-streamingenheder og TV Version 8 eller nyere) herunder TC, Philips, HiSense, Panasonic og NVIDIA SHIELD TV, PlayStation 4 og 5, Roku eller Xbox.

Hvad er Apple Arcade?

Apple Arcade er Apple udgave af en arkadehal til dig. Du finder nemlig i Apple Arcade et stort udvalg af sjove og underholdende spil. Spillene er helt uden forstyrrende reklamer og de er alle tilpasset den platform, du har adgang til at spille dem på.

Hvordan fungerer Apple Arcade?

For at få adgang til Apple Arcade, skal du udover et betalt abonnement og Apple Music-appen, have adgang til et af Apples enheder. For du kan både vælge at spille på din iPhone eller din iPad, men du kan også vælge at spille på en endnu større skærm, nemlig dit fjernsyn via din Apple TV Boks.

Tilbud fra Apple om gratis Apple Music, Arcade og TV+

Når du køber et nyt Apple produkt, får du ofte en lille ekstra gave fra Apple med oven i handlen. Du får nemlig gratis adgang til nogle af Apples tjenester med i handlen. Du kan nemlig indløse et gratis abonnement til Apple TV+ i 3 måneder, når du køber et Apple produkt. Men det er ikke kun serier og film, du kan se frem til. For du får også helt op til 5 måneders gratis abonnement på Apple Arcade oveni.

I udvalgte perioder giver Apple giver dig også adgang til Apple Music ganske gratis i op til 6 måneder, når du køber eksempelvis AirPods. Så hold øje med Apples tilbud ved eksempelvis Elgiganten eller Power, hvis du gerne vil have gratis adgang til Apples tjenester.

Sådan indløser du tilbuddet fra Apple med gratis Apple Music, Arcade og TV+

Når du foretager dit køb, vil du på kvitteringen finde en kode samt hvad du skal gøre, for at indløse koden. Så hvis du følger anvisningen, vil du få adgang til gratis Apple Music, Arcade eller TV+ i den periode, du har fået oplyst. Du vil automatisk overgår til betalte abonnementer, når prøveperioden er udløbet, med mindre du husker at annullere abonnementerne på Apple tjenesterne inden da.

Tilbud fra Microsoft om gratis Apple Music og TV+

Microsoft tilbyder nogle gange Apple Music og Apple TV+ gratis som en del af et Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, som gør det muligt at nyde tre måneders gratis adgang til Apple TV+ og Apple Music. Vi har tidligere set, at Microsoft har tilbudt et gratis abonnement i 3 måneder. Så det er værd løbende at holde øje med tilbud herfra.

Sådan indløser du tilbuddet fra Microsoft med gratis Apple Music og TV+

Ultimate-abonnenter kan drage fordel af den gratis prøveversion af Apple Music og Apple TV+ ved at gøre krav på dem på deres Xbox-konsol eller ved at bruge Xbox-appen på Windows. Begge metoder leder til TV + og Music-hjemmesiderne for at aktivere abonnementerne, som overgår til betalte abonnementer, når prøveperioden er udløbet efter de 3 måneder, med mindre du husker at annullere abonnementerne på de to Apple-tjenester inden da.
Nyere Ældre