Hvad er Apple Arcade, og hvordan virker det?


Vi kigger nærmere på, hvilket indhold du finder på Apple Arcade, hvilke enheder du kan bruge tjenesten på, og hvad et abonnement koster.

Det kan være at du allerede har hørt om Apple Arcade, men måske ikke helt er klar over, hvad tjenesten indeholder. 

Vi har her samlet alle fakta til dig, så du kan blive lidt klogere på de sjove arkadespil.

Apple Arcade

Apple Arcade er lidt lige som en en arkadehal, hvor du finder stort udvalg af sjove og underholdende spil. For har har Apple samlet en lang række sjove og finurlige spil til dig. Du får med Apple Arcade ubegrænset adgang til hundredevis af spil. Tjenesten er helt uden forstyrrende reklamer. Alle spillene i Apple Arcade er eksklusive og tilpasset den platform, du spiller på. De fleste af spillene kan godt spilles på tværs af dine forskellige Apple enheder. Du kan derfor også gemme, hvor langt du er kommet i et spil og spille videre på en anden enhed. 

Hvordan fungere Apple Arcade?

Du kan sammenligne Apple Arcade med en gammeldags arkadehal, hvor du får adgang til mange forskellige spil. Du kan selv vælge, om du foretrækker at spille på din iPhone, din iPad eller du gerne vil spille på en stor skærm via din Apple TV-boks. Når du har tilmeldt dig kan du i ro og mag gennemse det store udvalget af sjove spil og herefter hente og installere de spil, du gerne vil prøve kræfter med. Under hvert spil finder du et sæt instruktioner, hvis du får behov for det. 

Kom i gang med Apple Arcade

Hvis du gerne vil prøve kræfter med de sjove spil i Apple Arcade, tager det ikke lang tid at tilmelde dig.

Du kan eksempelvis tilmelde dig Apple Arcade via din iPhone på følgende måde:
 1. Åbn appen App Store
 2. Søg og find Arcade
 3. Download og følg vejledningen på skærmen
Det er ikke kun via en iPhone, at du kan tilmelde dig til Apple Arcade. Det kan du også på dine øvrige enheder fra Apple.

Afmeld Apple Arcade

Hvis du har prøvet Apple Arcade og gerne til afmelde dit igen, er det både hurtigt og nemt.

Du kan eksempelvis afmelde via din iPhone på følgende måde:
 1. Åbn appen Indstillinger
 2. Tryk på dit navn
 3. Vælg Abonnementer
 4. Find Apple Arcade på listen
 5. Tryk på Annuller abonnement
Nu har du afmeldt Apple Arcade.

Hvad koster Apple Arcade?

Hvis du gerne vil have adgang til at spille de mange spil i Apple Arcade, skal du tegne et abonnement på tjenesten. Du skal altså ikke betale for de enkelte spil, men betaler i stedet et månedligt abonnement og får derved adgang til alle spil i Apple Arcade. Prisen på et abonnement til Apple Arcade ligger i øjeblikket på 39 kr. pr. måned.

Gratis Apple Arcade

Hvis du gerne vil prøve om Apple Arcade er noget for dig inden du bestemmer dig for at tegne et abonnement, kan du heldigvis også få adgang til tjenesten gratis. Apple kører tit med muligheden for at du kan få et gratis prøveabonnement. Men du kan også få gratis Apple Arcade, når du køber at Apple produkt. For når du har købt eksempelvis en ny iPhone eller iPad, vælger Apple at give dig tre måneders gratis adgang til Apple Arcade med i handlen.

Her kan du spille Apple Arcade

Hvis du gerne vil spille Apple Arcade, er der rig mulighed for det. For du kan nemlig tilgå din personlige arkadehal på næsten alle dine Apple enheder. Du kan spille Apple Arcade på både:
 • iPhone
 • iPad
 • iPod touch
 • Mac 
 • Apple TV
Så du kan både vælge at spille på en lille og mobil skærm, eller du kan vælge at spille på din computer eller dit fjernsyn for at få en større skærm og bedre lyd.

Apple Arcade med i Apple One

Du har måske allerede hørt, at Apple har valgt at samle alle deres abonnementstjenester i én samlet pakke under navnet Apple One. Med denne pakke får du alt fra lagerplads i skyen til nyheder, musik, film og ikke mindst spil. For Apple Arcade er nemlig også med i Apple One pakken. 

Hvis du er interesseret i at have mere end én tjeneste fra Apple, kan du overveje, om det kan betale sig for dit at lave et abonnement på Apple One. Hvis du vil vide mere om Apple One, kan du med fordel læse vores anmeldelse.
Nyere Ældre