Hvad er Apple One, og hvad kan du bruge tjenesten til?

Få overblikket over de forskellige elementer og se hvilket indhold du får med et abonnement på Apple One, og hvad det koster.

Hvad får du med Apple One og er det opgraderingen værd, hvis du allerede abonnere på nogle af Apples tjenester? Dette og meget mere vil vi kigge på her.

Apple One

Apple er nok mest kendte for deres hardwareprodukter såsom iPhone, iPad, Apple Watch og MacBook. Men Apple vokser også med eksplosiv fart, når det kommer til deres softwareprodukter. For du kan næsten ikke eje en enhed fra Apple uden at du også har stiftet kendskab med det store udbud i deres App Store samt muligheden for at lagre i iCloud.

Da Apple har meget fokus på deres voksende abonnementstjenester, vil de selvfølgelige også gerne have flere kunder i biksen. Derfor har de oprettet Apple One, hvor du kan få adgang til alle deres tjenester i én samlet pakke. Men hvad koster Apple One egentlig og er det værd at købe? Det vil vi kigge nærmere på her.

Apple One indhold

Apple har valgt at samle alle deres abonnementstjenester i én samlet pakke med Apple One. Her får du alt fra lagerplads i skyen til nyheder, musik, film og videospil. For med Apple One får du nemlig både
 1. Apple Music
 2. Apple TV+
 3. Apple Arcade
 4. iCloud+
Så du får faktisk adgang til alle Apples tjenester, hvis du vælger Apple One.

Vi vil nu kigge lidt nærmere på de tjenester, som Apple One samler for dig.

Hvad er Apple Music?

Apple Music er navnet på musiktjenesten fra Apple, hvor du kan streame din yndlings musik. For du får med Apple Music adgang til over 100 million sange. Du kan både vælge at streame direkte, når du vil høre musik, men du kan også downloade fra tjenesten, så du har musikken med dig også selvom du måske er offline. Du får adgang til både færdige playlister, men også unikke forslag til dig ud fra din yndlings musik. Apple Music er allerede integreret på sine Apple enheder, men du kan også lytte med fra andre platforme. Du kan nemlig både få adgang via Smart-TV, Android og Windows enheder samt intelligente højttalere mv. Tjenesten er helt uden forstyrrende reklamer.

Hvis du gerne vil lytte til Apple Music koster et abonnement 109 kr. om måneden.

Hvad er Apple TV+?

Apple TV+ er Apples svar på tv-underholding til dig. For Apple TV+ er en amerikansk abonnementsbaseret streamingtjeneste, der både ejes og drives af Apple. Med et abonnement på Apple TV+ får du adgang til et stort og stadigt voksende udvalg af originale produktionsfilm og tv-serier, der går under navnet Apple Originals. Apple TV+ byder på unik og kritikerrost indhold. Blandt andet kan nævnes, at deres Apple Originals serie Ted Lasso har vundet en Primetime Emmy Award for bedste komedieserie og filmen CODA har vundet en Oscar.

Hvis du gerne vil se Apple TV+ koster et abonnement 59 kr. om måneden.


Hvad er Apple Arcade?

Apple Arcade er en arkade, hvor Apple har samlet en lang række sjove og finurlige spil til dig. Du får med Apple Arcade ubegrænset adgang til over 200 spil. Du kan bruge Apple Arcade på din Apple TV-boks. Her kan du både tilmelde dig, gennemse udvalget af spil og hente og installere de spil du gerne vil prøve. Tjenesten er helt uden forstyrrende reklamer. Nogle af spillene i Apple Arcade på Apple TV er også tilgængelige i Apple Arcade på andre enheder såsom din iPhone.

Hvis du gerne vil spille med i Apple Arcade koster et abonnement 39 kr. om måneden.

Hvad er iCloud+?

Med Apples iCloud+ får du al den lagerplads, du har brug for. Plus effektive funktioner, som beskytter din anonymitet. For med iCloud får du både plads og mulighed for sikkert at gemmer dine fotos, filer, noter, adgangskoder og andre data i skyen. Du kan tilgå iCloud+ fra alle dine enheder og de vil automatisk have adgang til dit opdaterede indhold, som du har valgt at gemme i skyen. Men med iCloud+ kan du også nemt og hurtigt dele fotos, filer og noter med både familie og venner. Du kan også vælge at bruge iCloud+ til at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du gerne vil gemme dine data i skyen, får du 5 GB gratis lagerplads med iCloud. Hvis du har behov for mere lagerplads, skal du bruge iCloud+. Her koster 5o GB lagerplads 7 kr. om måneden, mens du får 200 GB for 25 kr. om måneden.

Hvad koster Apple One?

Der findes forskellige abonnementspakker, når det kommer til Apple One. Du kan nemlig både oprette det som enkeltperson og som et familieabonnement.

Hvis du opretter Apple One som enkeltperson får du adgang til:
 1. Apple Music
 2. Apple TV+
 3. Apple Arcade
 4. 50 GB iCloud+
Denne plan koster 159 kr. om måneden og det er kun dig selv, du køber adgang til.

Hvis du opretter  Apple One som familieabonnement får du adgang til:
 1. Apple Music
 2. Apple TV+
 3. Apple Arcade
 4. 200 GB iCloud+
Denne plan koster 219 kr. om måneden. Med et familieabonnement kan du dele adgangen med andre i din husstand. Her køber du adgang til at op til 5 personer kan få adgang. Med familieabonnementet har alle brugere stadig privat adgang til de enkelte tjenester på tværs af alle Apples enheder.

Apple One besparelse

Der vil være penge at spare, hvis du tegner et Apple One abonnement fremfor at tegne abonnementerne på de inkluderede tjenester hver for sig. Der vil være flest penge at spare, hvis du tegner et familieabonnement, vel at mærke hvis du har mulighed for at bruge fleksibiliteten i abonnement fuldt ud. For det er beregnet til at kunne deles mellem 5 personer.

Hvis du tegner et abonnement for en enkeltperson, vil du kunne spare 55 kr. om måneden. Hvis du tegner et familieabonnement, vil du derimod kunne spare 73 kr. om måneden.

Er Apple One et abonnement værd?

Hvorvidt Apple One er et abonnement, der falder ind under kategorien godt køb eller ej, afhænger mest af dig. For det kommer meget an på, hvilke tjenester fra Apple du rent faktisk bruger. Har du i forvejen flere af Apples abonnementer og bruger du dem flittigt, vil opgraderingen til Apple One sikkert være et rigtig godt køb for dig. Men hvis du kun bruger eksempelvis Apple Music og vurderer at du slet ikke vil komme til at bruge hverken Apple Arcade eller Apple TV+ og at du slet ikke har behov for lagerplads i skyen, så der det en helt anden snak.

Sådan tilmelder du dig Apple One

Hvis du gerne vil prøve Apple One er det nemt at tilmelde dig. Men du skal være opmærksom på, at der er nogle krav til dine Apple enheder, hvis du gerne vil bruge Apple One. Hvis du har en iPhone, skal den køre iOS 14 eller nyere version. Har du en iPad, skal den køre iPadOS 14 eller nyere version. Vil du gerne bruge din Mac computer, skal den køre macOS Big Sur 11.1 eller nyere version. Hvis du har et Apple TV og gerne vil kunne bruge Apple Fitness+, skal dit Apple TV køre tvOS 14 eller nyere version. Du er ikke længere afhængig af et Apple Watch for at kunne bruge Apple Fitness+, men hvis du har et Apple Watch og gerne vil bruge dette, skal den være et Apple Watch Series 3 eller nyere.

Hvis dine enheder ikke helt lever op til kravene til styresystem, kan du prøve at opdatere dem. Når dine enheder er opdateret korrekt. Hvis du har en iPhone eller iPad skal du gøre følgende, for at få Apple One:
 1. Åbn appen Indstillinger
 2. Tryk på dit navn
 3. Vælg Abonnement
 4. Tryk på Apple One
 5. Vælg en plan
Hvis du i forvejen har et abonnement på enten Apple Music, Apple News+, Apple TV+ eller Apple Arcade behøver du ikke at annullere abonnementet. 

Hvis du har en Mac computer, og du gerne vil have Apple One, kan du gøre følgende:
 1. Gå til Systemindstillinger
 2. Vælg Apple ID
 3. Tryk på Medier og køb
 4. Klik på Administrer ud for Abonnementer
 5. Vælg herefter en plan
Hvis du ikke kan se Apple One som mulighed skyldes det måske, at du skal opdatere dit macOS.

Sådan afmelder du dig Apple One

Hvis du ikke lige føler at Apple One er noget for dig, eller du ikke længere har behov for tjenesten, kan du selvfølgelig afmelde dig igen. Det er lige så let, som da du tilmeldte dig.

Hvis du har en iPhone eller en iPad kan du afmelde Apple One på følgende måde:
 1. Åbn appen Indstillinger
 2. Tryk på dit navn
 3. Vælg Abonnement
 4. Vælg Apple One under Aktive Abonnementer
 5. Tryk på Annuller Abonnement
Du kan også afmelde dig Apple One ved at gå ind på din App Store, trykke på din profil og herefter afmelde dig under punktet Abonnementer.

Hvis du har en Mac computer og du gerne vil afmelde Apple One, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Gå til Systemindstillinger
 2. Vælg Apple-ID
 3. Tryk på Medier og køb
 4. Klik på Administrer ud for Abonnementer
 5. Tryk på Annuller Abonnement
Hvis du er en af dem, der bruger iTunes, kan du også afmelde dig her. Du skal vælge Konto og herefter Se min konto. Herunder kan du deaktivere Apple One fra din liste over abonnenter.
Nyere Ældre