Med visse begrænsninger kan du se Apple TV Plus gratis

Apple TV+ kræver et abonnement, men noget indhold kan du få adgang til at se helt gratis.

Hvis du kender Apples produkter, kender du helt sikkert også den smarte tv-boks Apple TV. Med den lille tv-boks kan du streame mange forskellige tjenester, blandt andet Apples eget abonnementsbaserede Apple TV+.

Men vidste du, at Apple faktisk har givet dig adgang til at se noget af indholdet på Apple TV+ helt gratis?

Hvad er Apple TV+

Den 1. november 2019 så Apple TV+ dagens lys. Der er tale om en amerikansk abonnementsbaseret streamingtjeneste, der både ejes og drives af Apple Inc. På Apple TV+ finder du et voksende udvalg af originale produktionsfilm og tv-serier, der går under navnet Apple Originals. Apple TV+ byder på unik og kritikerrost indhold. Blandt andet kan nævnes, at deres Apple Originals serie Ted Lasso har vundet en Primetime Emmy Award for bedste komedieserie og filmen CODA har vundet en Oscar.

Streaming er fremtiden

Apple TV+ er en streamingtjeneste og det er helt klart også den vej, som Apple bør gå for at nå ud til deres brugere. For vores tv-vaner har nemlig forandret sig, så streaming er fremtidens TV. Også danskernes tv-vaner er under hastigt opbrud. Vi er nemlig ved at sige farvel til flow-TV og goddag til streaming i den helt store stil. Den traditionelle måde at se tv på er altså trængt hårdt tilbage til fordel for streaming, som er en både smart, tidsbesparende, billigere og meget mere fleksibel måde at se tv på. Med streaming får du nemlig selv hele kontrollen. Du kan selv vælge, hvad du vil se og hvornår det passer dig bedst at se det. Det har heller ikke gjort streaming mindre populært, at streamingtjenester generelt er billigere end kabel TV-pakker. Og så er det meget mere fleksibelt for dig at vælge mellem de forskellige udbydere på markedet.

Forvirringen omkring Apple TV+

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der har hersket en del forvirring omkring Apple TV+ og hvad der er med i abonnementet. Forvirringen skyldes til dels, at indholdet i Apple TV+ ligger inde i Apples TV-app, hvor det bliver blandet med andet indhold. For i Apples TV-app finder du ikke kun det indhold, som du får adgang til med et Apple TV+ abonnement, men også indhold fra andre leverandører end Apple. Den største årsag til forvirringen er, at nogle af de shows og film, Apple præsenterer dig for i deres tv-app er indhold, som du enten kan vælge at købe eller leje. 

Der er derfor mange brugere, der fejlagtig antager, at ved at abonnere på Apple TV + ville de få adgang til alt det indhold, de bliver præsenteret for i tv-appen. Men dette er desværre ikke korrekt. For det er kun visse shows og film, der er tilgængelige for Apple TV+ abonnenter. Du skal derfor mere se Apple TV-appen som en måde at søge efter indhold, der er tilgængeligt på de forskellige streamingtjenester, du kan afspille på Apple tv-boksen.

Hvad kan du se med Apple TV+

Modsat mange andre streamingtjenester, får du med Apple TV+ kun shows, film og serier, der er bestilt af og lavet til Apple. Det er de såkaldte Apple Originals. Du kan altså hverken finde film og serier på Apple TV+, der er tilgængelig andre steder. Modsat kan du heller ikke se indhold på Apple TV+ andre steder end via Apple TV+. 

Du finder mange film og serier, der byder på kendte skuespillere. Vores favoritter blandt serierne på Apple TV+ er helt klart The Morning Show, med blandt andre Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell på rollelisten, Mythic Quest og Ted Lasso, hvor du i sidstnævnte kan blandt andet kan se Jason Sudeikis, Phil Dunster og Sam Richardson. Men hvis vi skal vælge én absolut favorit, må det blive serien Slow Horses, med blandt andre Gary Oldman og Kirstin Scott Thomas i hovedrollerne.

Hvis du gerne vil have et hurtigt og mere enkelt overblik over, hvad du rent faktisk har adgang til at se, hvis du har et Apple TV+ abonnement, kan du også få det. Hvis du går ind under kanaler og trykker på Apple TV+ ikonet, får du adgang til den del af Apple TV-appen, hvor abonnementsindholdet findes.

Se gratis Apple TV+

Hvis det er første gang, du skal til at snuse til indholdet på Apple TV+, kan du heldigvis godt gøre dette uden at binde dig til et abonnement. For Apple giver dig mulighed for at se den første episode af mange af deres shows og serier helt gratis. Faktisk er der hele 60 gratis episoder tilgængelige på Apple TV+. Du kan blandt andet se de første episoder af Ted Lasso, The Morning Show, See, Trying og flere.

Du kan heldigvis også få gratis adgang til alt indhold på Apple TV+, hvis du gerne vil kunne se alt det indhold, som et abonnement giver adgang til. Når du køber et nyt Apple produkt, giver Apple dig adgang til et helt års gratis Apple TV+. Hvis du ikke lige står og skal investere i mere elektronik, kan du også nogle gange være så heldig at ramme en kampagne, der giver dig mulighed for at få gratis Apple TV+ og Apple Arcade og Apple Music

Hvordan kan du se Apple TV+

Der findes flere måder, du kan få adgang til at se Apple TV+ på. Du kan både få adgang til Apple TV+ via en af dine Apple enheder, men der findes også andre måder.

Se Apple TV+ på dit TV

Det er muligt at streame Apple TV+ på dit TV ved hjælp af disse enheder:
 • Apple TV: (4K, HD og 3. generation)
 • Smart TV: Samsung, LG, Sony, VIZIO, Panasonic, Hisense
 • Streamingenheder: Roku, Fire TV, Android TV, Google TV
 • Spillekonsoller: PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S
 • Kabel og satellittjenester: Xfinity, Sky, free, Magneta TV, B TV, TELSTRA TV, Rogers, Cox, Verizon

Se Apple TV+ på andre Apple-enheder

Udover Apple TV, så er det muligt at streame Apple TV+ ved hjælp af disse Apple-enheder:
 • iPhone
 • iPad
 • iPod Touch
 • Mac

Se Apple TV+ på Windows PC

Windows’ markedsandele taget i betragtning er det næppe alle iPhone-ejere, der har en Mac, hvorfor Apple er i gang med at frigive en Windows-app til Apple TV+, så det er muligt for alle med en PC med Windows 11 eller Windows 10 at streame Apple TV+ på en Windows computer.

Se Apple TV+ på nettet

Det er muligt at streame Apple TV+ på nettet i en webbrowser ved hjælp af disse enheder og en internetbrowser som eksempelvis Firefox eller Google Chrome:
 • Windows Computer herunder Microsoft Surface
 • Chrome OS-enhed som Chromebook
 • Android-enhed som mobiler og tablets
Nyere Ældre