Lav en backup af din iPad, så nemt er det

Vi har oprettet en guide, der viser, hvordan du tager en sikkerhedskopi af oplysningerne på din iPad.

Du kan gemme rigtig mange personlige og vigtige ting på din iPad. Derfor er det også en rigtig god idé at tage sikkerhedskopier løbende, så du ikke risikere, at miste dine billeder, videoer eller filer.

Sikkerhedskopier din iPad løbende

En sikkerhedskopi, eller på engelsk en back up, kan næsten ikke tages for ofte. For selvom du måske allerede har en sikkerhedskopi af din iPad liggende, bør du tage nye sikkerhedskopier løbende. På den måde vil din sikkerhedskopi nemlig være så opdateret, som det overhovedet kan lade sig gøre, hvis du får behov for den. Du kan vælge at tage en sikkerhedskopi på flere måder. Du kan både gøre det via iCloud eller via en computer.

Hvordan sikkerhedskopieres en iPad til iCloud?

For at sikkerhedskopiere en iPad til iCloud, skal du gøre følgende:
  1. Gå til Indstillinger 
  2. Vælg herefter [dit navn] og derefter iCloud 
  3. Nu kan du vælge iCloud-sikkerhedskopiering og tænde for funktionen
  4. Sørg for, at din iPad er tilsluttet strøm, låst og tilsluttet Wi-Fi, så den kan sikkerhedskopieres automatisk hver dag

Hvis du gerne selv vil tilpasse, hvilke apps og data der sikkerhedskopieres, kan du gøre det på følgende måde:
  1. Gå til Indstillinger 
  2. Vælg herefter [dit navn] og derefter iCloud 
  3. Vælg Administrer lagring og herefter Sikkerhedskopier

Det er også muligt at sikkerhedskopiere din iPad til iCloud ved hjælp af din Mac ved at slutte enheden til computeren med et kabel og vælge din iPad i indholdsoversigten i Finder på din Mac.

Hvordan sikkerhedskopieres en iPad til en computer?

For at sikkerhedskopiere en iPad til en computer, kan du bruge iTunes. Når du tilslutter din iPad til computeren, vil iTunes automatisk sikkerhedskopiere enheden, medmindre du har slået funktionen fra. Du kan også sikkerhedskopiere din iPad manuelt ved at tilslutte den til en computer med iTunes og vælge "Sikkerhedskopier nu". 

For at sikkerhedskopiere din iPad til en Mac, skal du slutte enheden til computeren med et kabel og vælge din iPad i indholdsoversigten i Finder på din Mac. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du slutte din iPad til computeren med et kabel og vælge din iPad i iTunes på din Windows-computer. Det er også muligt at overføre fotos og videoer fra din iPad til din computer ved hjælp af iTunes.
Nyere Ældre