Sådan aktiverer du haptisk tastaturfeedback på din iPhone

Se hvordan du aktiverer og bruger haptisk tastaturfeedback på din iPhone.

Apple har givet os mange smarte ting med deres iOS 16 til iPhone. En af de smartere funktioner er haptisk feedback, der lader dig 'føle' selve tastaturet, mens du skriver på det.

Fordelen ved haptisk feedback

Haptisk feedback er en funktion på iPhone, der giver brugerne en taktile fornemmelse, når de skriver på tastaturet. Dette kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen og reducere antallet af tastefejl. Du behøver nu derfor ikke længere høre på den irriterende tastaturlyd, hvis du vil have en feedback på, om du rammer tasterne. Det er i stedet dine fingre, der får den direkte feedback fra din iPhones tastatur.

Sådan aktiveres haptisk feedback på iPhone

Hvis du vil aktivere haptisk feedback på din iPhone, skal du følge disse trin:
  1. Gå til Indstillinger
  2. Vælg Generelt
  3. Tryk på Tastatur
  4. Slå Haptisk feedback til
Når du har aktiveret haptisk feedback, vil din iPhone vibrere let, hver gang du trykker på en tast på tastaturet. Du kan også justere styrken af ​​haptisk feedback ved at skrue op eller ned for "3D Touch-følsomhed" under "Tastatur" i indstillingerne.

Føl tastaturet på din iPhone

Haptisk tastaturfeedback på en iPhone er en funktion, der giver brugerne en taktile fornemmelse, når de skriver på tastaturet. Funktionen er designet til at forbedre brugeroplevelsen og reducere antallet af tastefejl. Når haptisk feedback er aktiveret, vibrerer iPhone let, hver gang brugeren trykker på en tast på tastaturet. Brugere kan også justere styrken af haptisk feedback ved at skrue op eller ned for "3D Touch-følsomhed" under "Tastatur" i indstillingerne.

Hvad er haptisk feedback

Hvor brugerne af iPhones tidligere har været vant til at deres enhed giver en lille kliklyd fra sig, når der tastes på tastaturet, er denne lyd nu ikke længere nødvendig. For med haptisk feedback kan du skrive på tastaturet helt lydløst uden, at du skal undvære den feedback, der bekræfter, at du har ramt tasterne. 

Haptisk feedback på iPhone er en teknologi, der giver dig en taktile fornemmelse, når du interagerer med deres enhed. Det er en lille vibration, der kan mærkes, når du udfører visse handlinger på din iPhone, såsom at trykke på en knap eller skifte lydstyrken. Haptisk feedback kan også bruges til at give dig en følelse af at røre ved noget, når de bruger din iPhone-tastatur. Det er en avanceret teknologi, der giver dig en mere realistisk og intuitiv oplevelse, når du bruger din iPhone. 

Hvilke iPhones kan bruge haptisk feedback?

På understøttede iPhone-modeller kan du fornemme et tryk, som kaldes haptisk feedback, når du udfører visse handlinger, såsom at holde en finger på symbolet for kamera på hjemmeskærmen. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle iPhones understøtter haptisk feedback. Funktionen er tilgængelig på iPhones, der er opdateret til iOS 16.
Nyere Ældre