Nyt liv til din gamle iPhone - brug den som overvågningskamera

 

Grav din gamle iPhone frem fra skuffen og giv den nyt liv ved at omdanne den helt gratis til et sikkerhedskamera med dette smarte hack.

Du har sikkert en gammel iPhone, der ligger og samler støv i en skuffe et eller andet sted, som du ikke bruger til noget.

Du kan vælge at sælge den for en brøkdel af den oprindelige købspris, eller du kan vælge at give den nyt liv med dette iPhone-overvågningskamera-hack.

Der er tale om et helt gratis trick til at holde øje med dit hjem, når du ikke er der, og alt de kræver er disse tre simple trin.

Trin 1: Installer en sikkerhedskamera-app på din gamle iPhone

Det første du skal gøre er at installere en sikkerhedskamera-app på din gamle iPhone, hvor der findes en lang række apps at vælge imellem i App Store, hvor de fleste tilbyder de gængse overvågningsfunktioner som lokal streaming, cloud streaming, optagelse og lagring af optagelser lokalt eller eksternt, bevægelsesdetektering og advarsler. Når du har installeret en sikkerhedskamera-app, så vil du være i stand til at overvåge dit hjem fra din nye iPhone.

Vi anbefaler, at du benytter Alfred Home Security Camera-appen til at installere som din primære sikkerhedskamera-app på din iPhone, og du skal både downloade og installere Alfred til iOS i App Store på din gamle iPhone og din nye iPhone.

Opsætning og oprettelse af en kontoprofil er ganske enkel, og det tager kun ganske få øjeblikke, hvorefter du er klar til at gå videre med de næste to trin i processen med at omdanne din gamle iPhone til et overvågningskamera.

Trin 2: Find en placering til dit iPhone-sikkerhedskamera

Efter du har opsat dine to iPhones, så er næste trin, at du skal vælge et sted til dit iPhone-overvågningskamera i form af en fornuftig fysisk placering i din bolig, så du får mest muligt ud af dit nye overvågningen med dit nye sikkerhedskamera. Du kan vælge at fokusere på et centralt sted i dit hjem som eksempelvis stuen eller et sted, hvor du har store værdier eller det sted, som du forventer indbrudstyvene vil komme ind ad, som du tror vil være ekstra sårbart.

Trin 3: Monter og tænd dit iPhone-sikkerhedskamera

Nu er du så klar til trin 3 i processen, og her skal du montere dit iPhone-sikkerhedskamera i en eller anden form for holder evt. en af de kendte sugekopholder, der kan købes til iPhone i Biltema. Herefter skal du tænde for din gamle iPhone og åbne Alfred-appen og sørge for, at der er en fast strømledning koblet til din gamle iPhone, så den ikke løber tør for strøm både fordi din iPhone er gammel, og fordi det er ret strømkrævende for en mobil, at skulle live streame video 24/7.

Nu kan du bruge Alfred Home Security Camera-appen på din nye iPhone til at se videofeedet fra din gamle iPhones kamera, og du har samtidig gjort dit hjem mere sikkert uden at bruge så meget som en krone på projektet. Lidt genialt ikke.

Nyere Ældre