Badass lommeregner-trick til din iPhone

Få mere ud af din lommeregner med dette seje iPhone-trick, som stort set ingen kender, giv del det med dem du kender.

Hvis du har en iPhone, så er du formentlig på et tidspunkt stødt på den indbyggede lommeregner. Der er tale om en ganske almindelig lommeregner, som dog mangler en vigtig funktionsknap. Nemlig muligheden for at fortryde og slette en indtastning. 

Lommeregner til din iPhone

Lige som de fleste andre mobilproducenter, har Apple Inc. lavet deres egen lommeregner app. Appen byder både på en standardlommeregner med de mest grundlæggende funktioner. Men appen byder også på muligheden for at bruge en videnskabelige lommeregner, hvis du har behov for ekspotentielle logaritmiske og trigonometriske funktioner i dine beregninger.

Apple har valgt at deres lommeregner skal kunne bruges på alle flere af deres produkter. Derfor kan lommeregneren både bruges til macOS, iOS og watchOS.

Sådan sletter du en indtastning med dette smarte trick

Det er ikke utænkeligt, at du får behov for at slette en indtastning på lommeregneren. Du kan aktivere denne funktion ved at swipe over de indtastede tal på lommeregneren med fingeren fra venstre mod højre på skærmen, hvorved din seneste indtastning bliver slettet. 
Nyere Ældre