Sådan skifter du ud i Find mine venner på iPhone

Lær hvordan du omarrangerer personerne på listen Find mine venner på din iPhone.

Apple lader dig ikke trække og slippe eller alfabetisere de personer, du kan se på Find mine venner appen. Men du kan heldigvis godt omarrangere personerne alligevel.

Hvad er Find mine venner

Med Find mine venner kan du nemt og hurtigt finde venner og familie med din iPhone, iPad eller iPod touch. Derfor kan du med fordel vælge den enhed, du oftest har med dig. Hvis du har et Apple Watch med mobildata, vil Find mine venner endda skifte din lokalitet til dit Apple Watch, når din iPhone ikke er i nærheden.

Du skal vælge at dele din lokalitet for at appen virker efter hensigten. For når du deler din lokalitet, kan dine venner straks begynde at følge dig, og de kan nemt dele deres lokalitet med dig, så du også kan finde dem. Hvis du ombestemmer dig og ikke ønsker at blive fulgt, kan du nemt skjule din lokalitet ved blot et enkelt tryk.

Du kan endda indstille lokalitetsbaserede notifikationer, så du ved, hvis nogen har forladt en lokation eller lige er kommet hjem. Det er smart, hvis det eksempelvis er dine børn, du gerne vil kunne følge.

Hvordan får jeg Find mine venner

Appen Find kombinerer i dag både Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app. Så hvis du gerne vil have adgang til Find mine venner, skal du downloade appen Find på App Store. 

Du skal huske, at du skal have vælge at dele din lokalitet for at appen virker efter hensigten.

Skift enhed

Du kan som sagt bruge Find mine venner på flere enheder fra Apple. Derfor har Apple også gjort det nemt at skifte mellem dine enheder, så du altid kan vælge at bruge du har med dig.

For at skrifte den enhed. du gerne vil dele din placering fra, skal du gøre følgende:
  1. Tænd den enhed, du vil dele fra
  2. Åbn appen Find på enheden
  3. Vælg fanen Mig
  4. Herefter vælges Brug denne [enhed] som min lokalitet.
Du kan skifte mellem alle dine Apple enheder lige så mange gange, som du har lyst til.

Omarranger dine venner

Hvis du har flere personer på listen over Find mine venner, kan du vælge at gøre nogle af dem til favoritter. Så vil de blive vist øverst på listen.

Men det kan nemt tænkes, at du gerne vil have en anden rækkefølge på dine favoritter. Det kan være fordi, du gerne vil have dem oplistet alfabetisk eller i en prioriteret rækkefølge efter dine egne kriterier. Desværre tilbyder Apple ingen mulighed for dette.

Men heldigvis kan du godt få lov til at omarrangere dine venner alligevel. Du kan nemlig vælge at fjerne favoritstjernen fra hver af dine Find mine venner-kontakter. Herefter skal du tilføj dem som favoritter igen, men sørg for at gøre det i præcis den rækkefølge, du ønsker at de skal stå på din liste.
Nyere Ældre