Find samlet antal ugentlige skridt på Apple Watch

Apple Watch er ikke meget for at give dig tallet på dit samlede ugentlige antal skridt, men sådan finder du det.

Vi kan sig mange positive ting om Apples smartwatch, men uret er ikke meget for at afsløre, hvor mange skridt du samlet har taget i løbet af den sidste uge. 

Hvis du gerne vil holde styr på, hvor mange skridt du faktisk tager, så kig med her.

Apple Watch

Der findes nok ikke mange, der ikke har hørt om Apple Watch. Det er et smartwatch, der fungerer ved trådløst at være koble til din iPhone via Bluetooth, men det kan også udføre en række funktioner selvstændigt. Uret kan også fungere som en kontaktløs betalingsenhed og give adgang til en række apps, herunder sociale medie-apps

Med Apple Watch får du en bred vifte af funktioner, herunder trænings- og helbredsmonitorering, nødfunktioner og notifikationer. Uret kan bruges under forskellige træningsformer, overvåge helbredsdata som hjertefrekvens og iltniveau i blodet, og det kan endda registrere, hvis du er i en alvorlig ulykke eller falder og automatisk ringe til alarmcentralen.

Men selvom Apple Watch kan hjælpe dig med et skræddersy dit eget træningsprogram, kan det være svært at finde noget så simplet som en samlet opgørelse over, hvor mange skidt du har taget den sidste uge.

Hvorfor kan jeg ikke se det samlede antal ugentlige skridt i watchOS 10?

Har du opdateret dit Apple Watch til watchOS 10, kan du muligvis ikke længere få adgang til at se dine antal skridt for den sidste uge. Det er ellers et til, der bruge være tilgængeligt under appen Sundhed. Det er ikke en fejl ved dit Apple Watch, at dette tal er forsvundet. For det er Apple, der har valgt at denne lille detalje ikke længere skal være at finde. Det er ikke fordi, at dit Apple Watch ikke længere tæller dine skridt. Men du har nu kun adgang til at få oplyst dit gennemsnitlige antal ugentlige skridt. 

Hvis du gerne vil holde styr på, om du får dine anbefalede antal skidt, eller om du er bagud i forhold til sidste uge, kan du med andre ord ikke længere bare slå det op på dit Apple Watch. Du har nu valget imellem enten selv at lægge dine skridt sammen eller at bruge en tredjepartsapp på dit Apple Watch.

Hvordan ser jeg det samlede ugentlige antal trin i watchOS 10?

Alle dage er ikke ens og derfor kan du heller ikke regne med, at du tager lige mange skridt hver dag. Men vil du gerne kontrollere, om du kommer op på et fornuftigt ugentligt antal skridt, kan du finde hjælp på dit Apple Watch. Desværre kan du ikke længere se dit reelle ugentlige antal samlede skridt for ugen med watchOS 10. Men du kan vælge at gå lidt mere manuelt til værks, hvis du gerne vil kende dette tal. For du kan nemlig stadig se dit daglige antal skridt. Du skal så selv manuelt lægge tallene sammen for at få dit ugentlig antal skridt. Det er en løsning, der kræver en lille indsats fra dig og som måske kan virke en anelse upraktisk. En anden løsning vil være, at du kan vælge en tredjepartsapps, der kan løse problemet for dig.

Skridttæller til Apple Watch som tredjepartsapps

Hvis du gerne vil have mulighed for at holde øje med dine ugentlige antal skridt uden du selv skal skal have gang i lommeregneren, findes der heldigvis nogle ganske smarte og pålidelige tredjepartsapps, du kan vælge at gøre brug af.

Den første vi har prøvet er StepsApp skridttæller. Der er tale om en app, der har mange funktioner. Du får blandt andet et samlet ugentligt antal skridt, aktive kalorier, widgets, diagrammer, animationer og meget mere. Appen giver dig også mulighed for importere alle dine data fra Sundhed-appen. Derudover kan du spore din aktivitet fra din iPhone osv. Appen understøtter omkring 31 sprog, herunder også dansk.

En anden genial app er Pedometer ++, der hjælper dig med at holde styr på både dit daglige og dit samlede ugentlige antal skridt. Du kan også med denne app integrere alle dine data fra Sundhed-appen. Derudover får du også mulighed for at downloade et offlinekort, du kan bruge under træning. Denne app går også fint i spænd med watchOS 10, da den byder på en æstetisk tiltalende grænseflade til dit Apple Watch. Du kan downloade den direkte fra App Store gratis, og den er tilgængelig på 12 forskellige sprog, dog desværre ikke på dansk.

Få dine daglige skridt

Der er altså ingen undskyldning for, at du ikke skal kunne holde dine anbefalede daglige antal skridt. Heller ikke, hvis du vælger at se på det samlede antal skridt fordel ud over en given uge.
Nyere Ældre