CleanMyMacX - Gratis rensningsprogram til Mac

En Mac fyldt med skidt og ragelse har behov for en omgang rensning, og det kan det her gratis cleaner-program klare.

MacBook og iMac fra Apple har godt nok ry for at være stort set fri for virus og andet skadeligt spyware. Men det ændrer dog ikke på, at din Mac måske trænger til en ordentlig omgang oprydning og rensning.

Hvorfor skal din Mac renses

Du bruger måske både din Mac til at arbejde på, surfe på nettet, streaming af film og tv-serier og fremvisning af feriebilleder. En god computer kan bruges til mange forskellige ting, både når vi arbejder og har fri. Derfor vil det hurtigt kunne mærkes, når du Mac bliver langsommere. Og det vil den lige så stille blive, når du åbner mange hjemmesider, programmer og billeder på den. En god omgang digital rengøring af din Mac, sikrer ikke alene, at du får en hurtigere computer igen, det er også med til at sikre og beskytte dit virtuelle privatliv.


Hvornår skal din Mac renses

Det kan være svært at sætte et bestemt interval på, hvor ofte din Mac har behov for at blive renset. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget og hvor ofte vi bruger vores computere. Men som en tommelfingerregel kan du sige, at hvis du føler, at din MacBook eller iMac er ved at være en smule sløv i betrækket, så er det på tide at køre et renseprogram på enheden.

Brug et renseprogram

CleanMyMacX er sådan et af slagsen også, er det tilmed gratis at hente i App Store på din Mac. Renseprogrammet rydder op i hukommelsen, harddisken, Cache og fjerner skjulte filer på din Mac. 

Cleaner-App'en frigør i alt sin enkelthed plads, hukommelse og ressourcer, så din Mac kan blive flyvende igen og lige så hurtig, som da du købet den fra ny.

Programmet CleanMyMacX byder på en enkel brugerflade med ved knapper til hukommelsen og selve disken på computeren. Det er superenkelt at benytte, og leverer en smart indikator øverst på din Mac, så du kan følge med i status på udnyttelsesgraden af hukommelsen. 

Det er gratis, så kan du jo prøve det af for at se om det kan forbedre farten på din Mac - ellers kan du jo altid smide det i skraldespanden med et klik. 

Suppler gerne renseprogrammet op med et godt antivirusprogram, hvis du gerne vil holde din Mac sikker og stabil. 

Nyere Ældre