Få mere plads på iPhone ved at flytte billeder til iCloud

Er du ved at løbet tør for plads på din iPhone, kan du med fordel flytte dine fotos til iCloud, som vi viser dig her.

Kvaliteten og størrelsen på fotos og videoer stiger hele tiden i takt med at iPhone-kameraerne bliver forbedret og byder brugeren på flere muligheder.

Kombinerer vi de større fotos med at de fleste iPhone-brugere har billeder liggende for en lang årrække tilbage på deres iPhones, så løber det lige pludseligt stærkt med den ledige plads på de samme iPhones.

En løsning for at skabe mere plads på en iPhone er at reducere mængden af gemte fotos, som optager plads på enheden.

Den mest nærliggende metode til reducerer mængden af lagerplads, der optages af fotos på din iPhone ved at flytte dem til iCloud. 

Hvad er iCloud og hvordan virker det?

iCloud er en cloud storage-tjeneste udviklet af Apple, der giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere data på tværs af enheder, herunder fotos, filer, noter, adgangskoder og mere. Data gemt i iCloud er krypteret, og med to-faktor-autentificering kan ens konto kun tilgås på betroede enheder. For at bruge iCloud skal man logge ind med sit Apple-id og vælge, hvilke apps man vil bruge med iCloud, samt hvilke iCloud-funktioner man vil slå til. iCloud er bygget virker med iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og macOS.

Sådan flyttes fotos fra en iPhone til iCloud

Opsætning af iCloud-fotos på din iPhone er meget enkel, når du har tilmeldt dig den iCloud-aftale, der matcher til dine behov.

Du skal følge disse trin for at indstille iCloud-fotos korrekt på din iPhone:
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk Apple-id sektionen foroven typisk indeholder den dit navn.
  3. Tryk på iCloud.
  4. Vælg Fotos.
  5. Tryk på Synkroniser denne iPhone.
Dette synkroniserer nu alle billederne i din Fotos-app til iCloud-serveren, og vi anbefaler, at du kobler din iPhone på en WiFi-forbindelse for at spare på dataforbruget på dit mobil abonnement.

Mere plads på iPhone

Hvis du stadig føler, at du mangler plads på din iPhone efter du har synkroniseret dine billederne i til iCloud, er der heldigvis stadig gode råd at hente. For du kan faktisk godt få mere ledig plads på din iPhone uden, at du behøver slette noget. Vi har nemlig tidligere skrevet om det smarte trick, der sikrer dig mere plads på din iPhone.
Nyere Ældre