Få bedre batteritid på din iPad med denne indstilling

Der er mange måder, hvormed du kan forlænge batterilevetiden på din iPad, men dette tip overgår dem alle.

Uanset om du ejer den nyeste og kraftigste iPad Pro eller en ældre iPad Air eller iPad Mini, vil du ofte have behov for bare lidt længere batteritid på din Apple enhed.

Hvis du gerne vil have bedre batteritid på din iPad, så findes der rigtig mange gode råd til, hvad du kan gøre. Men du finder ikke et enkeltstående råd, der giver dig lige så stor effekt, som det tip, vi herunder vil vise dig.

5 gode grunde til at passe godt på dit iPad-batteri

Det giver næsten sig selv, at det har mange fordele for dig, hvis din iPad har et godt batteri. Vi har listet fem fordele op for dig her:
 1. Konstant tilgængelighed: Hvis du har en iPad med et godt batteri, skal du ikke være bekymret for, om din iPad løber tør midt i en vigtig samtale, mens du streamer din yndlingsserie, eller mens du tager billeder eller videoer.
 2. Færre afbrydelser: Du behøver ikke konstant at være på udkig efter en oplader eller et sted et strømstik, for at kunne bruge din iPad. Dette er specielt nyttigt, hvis du tager din iPad med på farten eller befinder dig i et område med begrænset adgang til strøm.
 3. Længere levetid: Batterier, der holder længere, betyder generelt, at de også har en længere samlet levetid. Dette er en god nyhed for dig, da det kan medføre, at du kan vente lidt længere, inden din iPad får behov for at få udskiftet batteriet.
 4. Bedre ydeevne: Du kan sagtens opleve, at din iPad vil reducere ydeevnen for at forlænge batterilevetiden. Dette betyder også, at hvis din iPad har et godt batteri, kan du muligvis bruge mere krævende apps og funktioner uden at du behøver at leve med en eventuel reduktion i ydeevnen.
 5. Nødberedskab: I nødsituationer, hvor strøm kan være utilgængelig i længere tid, kan en iPad med lang batterilevetid godt gøre en forskel. For det kan være, at det lige netop er din iPad, der kan betyde, at du kan holde kontakten med omverdenen.
Vi kan nok hurtigt blive enige om, at de ovenstående eksempler er en god ting for din iPad. For hvem vil ikke gerne have bedre batterilevetid på sin iPad. I den forlængelse, er det også godt at vide, at du faktisk selv har en finger med i spillet, når det kommer til holdbarheden at din iPads batteri. For du kan nemlig selv gøre en lille ting, der har stor indflydelse, hvis du gerne vil passe godt på din iPads batteri.

Et simpelt tip kan forbedre batterilevetiden på iPad

For du kan nemlig forbedre batterilevetiden betydeligt på din iPad blot ved at forhindre de mere energitunge apps i konstant at opdatere sig i baggrunden. Det lyder måske som en lille ting, men det har faktisk stor betydning i praksis.

Dette tip kan specielt være en fordel for dig, der har valgt at købe en brugt iPad i stedet for at smide alt for mange penge efter en helt ny. For du kan sagtens få mange fine iPads, der har haft en tidligere ejer og som stadig har både batteri og kraft til at opfylde dine behov. Du skal dog altid huske at holde en ældre iPad op i mod hvor lang tid Apple understøtter lige netop den model af iPad, du overvejer at købe.

Sådan deaktiveres opdatering af baggrundsapps på iPad

Hvis du gerne vil slå den automatiske opdatering af apps fra på din iPad, som er en rigtig stor strømsluger, kan du sagtens gøre dette. Funktionen er automatisk slået til, så du skal selv slå den fra, hvis du ikke ønsker, at din iPad skal bruge batteri på hele tiden at opdatere apps. 

Vil du gerne slå automatiske opdateringer fra på din iPad, så der ikke er noget, der opdaterer i baggrunden, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Åbn Indstillinger.
 2. Tryk på App Store.
 3. Her kan du vælge at slå Appopdateringer til eller fra.
Det er vigtigt at bemærke, at selvom du har deaktiveret automatisk opdatering af dine apps på din Pad, betyder det ikke, at du aldrig vil få dine apps opdateret mere. Du kan nemlig manuelt opdatere dine apps.

Sådan opdateres apps på din iPad manuelt

Ofte vil den enkelte app gøre opmærksom på, når der er en opdatering tilgængelig. Derfor behøver du ikke være bekymret for, at du ikke får besked om opdateringer, blot fordi du har valgt, at opdateringen ikke skal ske automatisk. 

Hvis du gerne vil opdatere en app manuelt på din iPad, kan du gøre det på følgende måde:
 1. Åbn Indstillinger.
 2. Tryk på App Store.
 3. Tryk på dit profilsymbol, som du finder øverst på skærmen.
 4. Rul ned og se om der er afventende opdateringer eller frigivelsesnoter.
 5. Tryk på Opdater ud for den enkelte app for at opdatere denne eller tryk på Opdater alt.
På den måde kan du selv styre, hvornår du gerne vil opdaterer apps på din iPad. Du kan med fordel vælge at gøre dette samtid med, at du har sat din iPad til at oplade i stikkontakten. På den måde bruger du ikke af batteriet, når de energitunge apps trænger til en opdatering.

Hensigtsmæssig brug af 'Opdater i baggrunden'-indstilling på iPad

Der vil selvfølgelig være forskel på, hvor vigtige apps er, når du skal tage stilling til, hvor ofte det er nødvendigt at opdatere dem. Det kan ligefrem være, at der er nogle apps, du gerne vil ofre lidt af din batterilevetid for, så du er sikker på, at de konstant er opdateret, men du med andre kan se en klar fordel i, at de ikke selv opdateres i tide og utide. 

Det vil med andre ord sige, at du bør kigge på, om det kan være en fordel for dig, at du vælger at aktivere automatisk opdatering aktiv for de mest essentielle apps og dermed kun vælge at deaktivere automatisk opdatering for de mindre vigtige apps, som eksempelvis sociale medier, Facebook og TikTok.

Ligeledes kan det være en fordel at kigge på om din iPhone også kan trænge til at få markant bedre batteritid, da du også kan have stor glæde af at kigge nærmere på indstillingerne på denne.
Nyere Ældre