Få markant bedre batteritid med denne iPhone-indstilling

Der er mange metoder til at forlænge batterilevetiden på din iPhone, men dette tip overgår dem alle.

Uanset om du ejer den nyeste og største iPhone 15 Pro Max eller en ældre model som iPhone 12, er der altid et behov for længere batteritid.

Vil du gerne have bedre batteritid på din iPhone, så findes der rigtig mange gode råd, men ikke et enkeltstående råd, som batter lige så meget, som det tip, vi vil vise dig her.

Du kan på den korte bane spare så meget på dit iPhone-batteri med dette tip, at du ikke behøver at bruge penge på en dyr udskiftning af batteriet. Hvornår dit iPhone-batteri trænger til udskiftning, kan du selv tjekke her.

Gode grunde til at passe godt på dit iPhone-batteri

At have en iPhone med lang batterilevetid har flere fordele:
  1. Konstant tilgængelighed: Med et godt batteri behøver du ikke bekymre dig om, at din iPhone dør midt i en vigtig samtale, mens du bruger GPS, eller mens du tager billeder eller videoer.
  2. Færre afbrydelser: Du behøver ikke konstant at lede efter en oplader eller et sted at oplade din iPhone, hvilket kan være særligt nyttigt, hvis du er på farten eller i områder med begrænset adgang til strøm.
  3. Længere levetid: Batterier, der holder længere, betyder generelt, at de også har en længere samlet levetid. Dette betyder, at du muligvis kan vente længere tid før du skal udskifte batteriet eller din iPhone.
  4. Bedre ydeevne: Nogle iPhones kan reducere ydeevnen for at forlænge batterilevetiden. Med et godt batteri kan du muligvis bruge mere krævende apps og funktioner uden at opleve denne reduktion i ydeevnen.
  5. Nødberedskab: I nødsituationer, hvor strøm kan være utilgængelig i længere tid, kan en iPhone med lang batterilevetid være afgørende for at holde kontakten med omverdenen.
Husk, at ved at tage hånd om dit batteri og følge god opladningspraksis, kan du hjælpe med at forlænge dets levetid og sikre, at din iPhone fungerer længere.

Et simpelt tip kan forbedre batterilevetiden på iPhone

Du kan betydeligt forbedre batterilevetiden på din iPhone ved at forhindre energitunge apps i konstant at opdatere sig i baggrunden.

Sådan deaktiveres opdatering af baggrundsapps på iPhone

For at få adgang til funktionen "Opdater i baggrunden", som er en rigtig stor strømsluger, skal du følge disse trin på din iPhone med iOS 17:
  1. Åbn Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Vælg herefter på Opdater i baggrunden.
  4. Tryk på Opdater i baggrunden og og derefter på Fra.
Det er vigtigt at bemærke, at selvom du har deaktiveret automatisk opdatering af apps i baggrunden på din iPhone, så er det ikke det samme om, at dine apps ikke bliver opdateret mere. Dine apps vil stadigvæk opdatere deres indhold, når du åbner dem.

Hensigtsmæssig brug af 'Opdater i baggrunden'-indstillingen på iPhone

Det anbefales at indstille 'Opdater i baggrunden' for apps til kun at fungere, når din iPhone er forbundet til WiFi. Derved undgås opdateringer, når du er på farten og langt fra en stikkontakt, mens du bruger 5G-mobildata. Det er fordelagtigt at holde 'Opdater i baggrunden' aktiveret for de mest essentielle apps og deaktivere det for eksempelvis sociale medier. Apps som Facebook og TikTok har tendens til at køre i baggrunden konstant, og det kan dræne batteriet voldsomt.
Nyere Ældre