Sådan får du gratis Outlook på din Mac

Desktopversionen af Microsoft Outlook kan nu hentes og bruges gratis på Mac.

Nu får alle Mac brugere et gratis alternativ til den indbyggede Mail-app, der allerede findes på computeren. For nu er det ikke længere nødvendigt at du skal have kortet frem, for at få Outlook på din Mac.

Få Outlook helt gratis til din Mac

Det er ikke noget nyt, at du får muligheden for at vælge Outlook som mailprogram til din Mac, men hvor du tidligere har skullet have enten et abonnement på Microsoft 365 eller foretaget et Office-køb for at bruge mailklienten, er det nu ganske gratis at installere og bruge. Du kan hente Microsoft Outlook via Mac App Store.

Hvis du hellere vil have den fulde Office version på din Mac, kan du købe den via dette link.

Gratis Outlook til Mac og iPhone

Selvom du måske er gået full-in med alle Apples produkter med både en iPhone og en Mac, så kan du stadigvæk fint vælge at bruge andre tjenester også. For du behøver jo ikke ligefrem at samle alle dine æg i en kurv, selvom du er rigtig glad for Apple. Hvis du gerne vil bruge en anden mailklient, kan du nu få Outlook til både din iPhone og din Mac. Microsoft fremhæver da også, ikke overraskende, at du med fordel kan vælge at bruge deres mailklient på både din Mac og din iPhone, for på den måde at arbejde på tværs af enhederne.  Du kan hente Microsoft Outlook til iPhone via App Store.

Brug Outlook som standard mail på din Mac

Hvis du gerne vil have Outlook til at være standard det standard mailprogram, du bruger, kan du godt indstille din Mac til at respektere dette valg.

For at få din Mac til at starte Outlook op automatisk, skal du gøre følgende:
  1. Åbn Finder på din Mac
  2. Vælg Mail
  3. Herunder kan du vælge Præferencer
  4. På fanen Generelt skal du i Standardprogram til mail vælge Microsoft Outlook
Nu vil din Mac være sat op til at bruge Outlook som standard program, når du skal sende mails.

Mails og symbolet @ på din Mac

Hvis du skal skrive mails på din Mac, kommer du ikke udenom, at du får behov for symbolet snabel a. For denne indgår i alle mailadresser og det er derfor et vigtigt symbol at kunne finde ligegyldigt om du vil skrive dine mails i Mail, Outlook eller en helt tredje tjeneste. 

For symbolet @ er ikke til at komme udenom. Men det kan være forholdsvis svært at finde på din Mac. Hvis du også har problemer med at finde frem til det lille snabel a, kan vi kun anbefale, at du læser vores lille guide til, hvordan du laver @ på din Mac.
Nyere Ældre